Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kőtegyán, Békés megyében jó...

Kőtegyán, Békés megyében jó áron találtam családi házat. Keveyebb, mint öt millió. Milyen hely az? Jó ott lakni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Megnéztem a házakat, mindegyik pusztulat és rá kell még költeni tízmilliót.

Egyébként cigányfalu.

[link]

2021. okt. 6. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
#1: Nem cigányfalu. A néhány kilométerre lévő Sarkadon lakik sok cigány, Kötegyánra nem jellemzők. Vannak szegényebb házak is ez igaz, de vannak nagyon szépen rendbetett házak, telkek is. Alapjában véve nem egy rossz hely, igaz picit el van dugva, de ez nem is feltétlenül baj vagy hátrány. Van vasútállomása is, igaz picit kiesik a településtől. Gyula, Békéscsaba könnyen megközelíthető, onnan pedig gyakorlatilag bármi.
2021. okt. 6. 10:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem is az tetszik, hogy képek alapján jó ház. És csak 4.5 milla.
2021. okt. 6. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Békés megye olcsó hely, ne lepődj meg az árakon. Kötegyán jó választás, ha nem gond neked, hogy zsákfalu.
2021. okt. 6. 22:46
 5/6 tozser ***** válasza:

Az olcsó házárak mellett, azonban az a fő kérdés..miből fogsz megélni, és az

hogy van sok jó és jól karbantartott ház..IS,, meg nem mérvadó.

A lények..kik laknak a falubn és azok (vajjon...) hol dolgoznak..mit keresnek..és miből is élnek, nem?

2021. okt. 14. 19:22
 6/6 anonim válasza:
Én házvásárlásnál tudakozódnék a leendő szomszédokról/tól. Gondolom személyeswen is jártál ott.
2021. okt. 19. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!