Mi va akkor, ha lakáseladáskor egy vásárló az általam kért 30 millió helyett csak 18 milliót akar adni, és ezt azzal indokolja, hogy XY személy a szomszédunkban lakik? Különben megfizetné a 30 milliót.
Nem adod el neki, ennyi.
Rajtad kívül senki nem fog tudni róla.
Gondolkozz józan ésszel!
Miért lehetne perelni valakit azért, mert megvett egy ingatlant a szomszédodban?
Még furább, ha a leendő vevődet perelnéd be diszkrimináció miatt.
Ő nem diszkriminál, hanem egyszerűen nem éri meg neki az általad felkínált vételárat megfizetni.
Tudod, hogy hány ember tudná elmesélni ugyenzt a sztorit. Amikor a környéken hirtelen elkezd romlani a közbiztonság és az ingatlan árak zuhanni kezdenek.
Amikor én árultam a tömblakásomat, próbáltam olyan időpontra időzíteni a vevők látogatását. Amikor a szomszéd lépcsőház előtt a suttyúék még nem kezdék el a családi élet az utcán. Minden este 10-12 indián szotyit köpködött és üvöltözve beszélgetett este 10-ig a lépcsőház előtt. Mert bent a lakásban meleg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!