Mi va akkor, ha lakáseladáskor egy vásárló az általam kért 30 millió helyett csak 18 milliót akar adni, és ezt azzal indokolja, hogy XY személy a szomszédunkban lakik? Különben megfizetné a 30 milliót.
Senkit se perelhetsz be. Vagy eladod olcsóbban, vagy vársz vele..
Vagy úgy intézed a háznézőket hogy ne lássák ki lakik ott.
Kerdezo ,a szomszedod 12 milliot er,ha 2 kulon zsakban tudod cipelni.
😂😂
Amugy meg en azt csinalnam,h megkerdeznem,mit szeret sorben pizzaban : vinnek ket sort meg egy nagy pizzat es eltarsalognek vele: neha jon nezo a lakasra es addig o kap egy mozijegyet/szinhazjegyet stb. Szoval addig szepen ne legyen otthon. 😂😂😂 Csak vhogy ugy add elo,h o ne jojjon ra,h miatta nem tudod jo aron eladni a lakasod…
15: Lakásról van szó. Ott nem látsz be a lakásba.
2 közvetlen szomszédomból az egyik családdal az életben nem találkoztam, fogalmam sincs, kik laknak ott és hogy néz ki a környezetük, rend van-e vagy sem.
Egyébként én nagyon rendetlen vagyok, de mivel ezt egyedül én látom, ennek mi köze a mellettem lévő lakás értékéhez? ...
Nagyon elit részen 50 M-ért árultunk lakást, az ingatlanos többért akart,a de mi nem emeltünk annyira. Az első 5-8 ajánlattevő mind 35-39 közötti ajánlatott tett, természetesen vicc, komolytalan kategória.
45-ért ment el 2 hónapon belül.
Szerintem ha a szomszéddal lenne bajuk, nem tennének ajánlatot EGYÁLTALÁN, mert egyszerűen nem akarnának ott lakni.
Ezek csak komolytalan érdeklődők, de azt is jelzi, hogy esetleg nem 30-ért lenne majd fizetőképes kereslet, hanem annál lejjebb.
19. Városi társasházban ez nem számít, mert senki nem ismer senkit.
Honnan ismernék az érdeklődök a szomszédot, és honnan tudnák, hogy pont ott lakik?
Nálunk ez elképzelhetetlen.
Mondták neked, hogy nem akarnak a szomszédod mellett lakni, de mégis megvennék, de őmiatta csak 60%-os áron? Kiváncsi vagyok erre a beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!