Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi va akkor, ha lakáseladáskor...

Mi va akkor, ha lakáseladáskor egy vásárló az általam kért 30 millió helyett csak 18 milliót akar adni, és ezt azzal indokolja, hogy XY személy a szomszédunkban lakik? Különben megfizetné a 30 milliót.

Figyelt kérdés
Ilyenkor beperelhetem az XY személyt, amiért ilyen brutálisan lerontotta a lakásom piaci értékét?

2021. aug. 16. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Senkit se perelhetsz be. Vagy eladod olcsóbban, vagy vársz vele..

Vagy úgy intézed a háznézőket hogy ne lássák ki lakik ott.

2021. aug. 16. 15:29
 12/21 mindentudó99 ***** válasza:
91%
A 11-esé a helyes válasz. Bár egy c..ány putrit nehéz láthatatlanná tenni
2021. aug. 16. 16:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Kerdezo ,a szomszedod 12 milliot er,ha 2 kulon zsakban tudod cipelni.

😂😂

Amugy meg en azt csinalnam,h megkerdeznem,mit szeret sorben pizzaban : vinnek ket sort meg egy nagy pizzat es eltarsalognek vele: neha jon nezo a lakasra es addig o kap egy mozijegyet/szinhazjegyet stb. Szoval addig szepen ne legyen otthon. 😂😂😂 Csak vhogy ugy add elo,h o ne jojjon ra,h miatta nem tudod jo aron eladni a lakasod…

2021. aug. 17. 05:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nah de milyen ez a szomszed,hogy igy leviszi az erteket? Ird mar le. Kivancsi vagyok. Es a nezelodok honnan latjak,tudjak,hogy ott lakik?
2021. aug. 17. 06:57
 15/21 mindentudó99 ***** válasza:
#14 Te se láttál még cigány házat.
2021. aug. 17. 07:02
 16/21 anonim ***** válasza:
De hol irta hogy ciganyhaz? Nem vettem eszre akkor. Mondjuk az tenyleg feltuno. En se mennek oda.
2021. aug. 17. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:

15: Lakásról van szó. Ott nem látsz be a lakásba.

2 közvetlen szomszédomból az egyik családdal az életben nem találkoztam, fogalmam sincs, kik laknak ott és hogy néz ki a környezetük, rend van-e vagy sem.

Egyébként én nagyon rendetlen vagyok, de mivel ezt egyedül én látom, ennek mi köze a mellettem lévő lakás értékéhez? ...

2021. aug. 17. 09:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Nagyon elit részen 50 M-ért árultunk lakást, az ingatlanos többért akart,a de mi nem emeltünk annyira. Az első 5-8 ajánlattevő mind 35-39 közötti ajánlatott tett, természetesen vicc, komolytalan kategória.

45-ért ment el 2 hónapon belül.

Szerintem ha a szomszéddal lenne bajuk, nem tennének ajánlatot EGYÁLTALÁN, mert egyszerűen nem akarnának ott lakni.

Ezek csak komolytalan érdeklődők, de azt is jelzi, hogy esetleg nem 30-ért lenne majd fizetőképes kereslet, hanem annál lejjebb.

2021. aug. 17. 09:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Ha a szomszéd egy rossz hírű személy (volt valamikor), és valahogy informális úton kitudódik, hogy ott lakik a környéken, akkor lehetsz vele jószomszédi viszonyban, lehet szép rendezett házatája, meg jófejségből le is léphet a házlátogatás idejére, az akkor is negatív reklám.
2021. aug. 17. 11:25
 20/21 anonim ***** válasza:

19. Városi társasházban ez nem számít, mert senki nem ismer senkit.

Honnan ismernék az érdeklődök a szomszédot, és honnan tudnák, hogy pont ott lakik?

Nálunk ez elképzelhetetlen.

Mondták neked, hogy nem akarnak a szomszédod mellett lakni, de mégis megvennék, de őmiatta csak 60%-os áron? Kiváncsi vagyok erre a beszélgetésre.

2021. aug. 17. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!