Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vissza kell adni a kulcsokat?

Vissza kell adni a kulcsokat?

Figyelt kérdés
Ha egy lakásnak megváltozik a tulajdonosa/lakója, családon belül, a többi családtagnak, akik korábban kaptak kulcsot a lakáshoz, vissza kell adni a kulcsokat?
2021. szept. 24. 00:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Illene, de mivel családon belüli dolog így rá lehetne kérdezni az új tulajtól, hogy mit szeretne.
2021. szept. 24. 00:48
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem árt, nem biztos hogy örülne ha bárki bemehet.
2021. szept. 24. 01:20
 3/14 anonim ***** válasza:
99%
Naná. Alap. Mire föl kéne a lakás új lakója\tulaja számára idegen embereknél kulcsnak lenni a lakásához?
2021. szept. 24. 01:34
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk első dolgunk volt költözéskor a zárcsere, még a kezünket se mostuk meg itthon, de már csak nekünk volt kulcsunk.
2021. szept. 24. 02:04
 5/14 anonim válasza:
95%
Szerintem értelmetlen a kérdés. Tegyük fel, hogy te vagy a tulaj és átadod az új tulajnak a 32 db kulcsot, amiről tudsz. Begyűjtöd Béla nénitől, Gizi bácsitól stb. De ha Gizi bácsi stikában csináltatott 645 db másolatot, akkor mit csinálsz? Az új tulaj cserélje le a zárat, ha jót akar.
2021. szept. 24. 04:20
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Zárcsere, alap.
2021. szept. 24. 04:57
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha haragban vagytok, cseréld le a zárat és megoldva. Ha amúgy is átjárkál a nagymama, mert ő hozza haza a gyerekeid, akkor nem érdemes. Ha meg te vagy az, akinél a kulcs van, kérdezd meg, visszaadjad-e, szerintem így illik.
2021. szept. 24. 08:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja mindenki visszaadni úgyhogy érdemes zárat cserélni.
2021. szept. 24. 09:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én felkínálnám, hogy visszaadom a kulcsot. Aztán az új lakó vagy visszaveszi, vagy nálam hagyja, ami az ő dolga.

Nézetem szerint, ha azt kérdezem, hogy visszaadjam-e az úgy tűnik, mintha szeretném megtartani, dehát - ő elveszi...

2021. szept. 24. 09:52
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez a kérdés ebben a formában teljesen értelmetlen, főleg az "ingatlanvásárlás" témakörben.

Eladtatok egy lakást, de még azért bemászkálnátok időnként az új tulajhoz körülnézni???!

Vagy mi vaaan?

2021. szept. 24. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!