Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy nézzek Solymáron eladó...

Hogy nézzek Solymáron eladó házakat ha nincs nagyon?

Figyelt kérdés
Itt szeretnék egyszer házat vagy lakást venni, mert imádom ezt a helyet és sok minden ide köt engem. Kellemes hangulatú, közlekedés is van meg bevásárlóhelyek is. Csak azt veszem észre, hogy alig van eladó ingatlan ott, vagy nagyon borsos áron vannak amire sosem lesz elég pénzem. Ami megfizethető nekem még az olyan 40-50 milliós kategória viszont ilyen nagyon kevés van bármikor nézem az oldalakat. Nem mostanában van tervben de ha így van ez, nem tudom jól bekalkulálni hogy pontosan mennyit is kéne összegyűjteni, mert nagyon változnak ott az árak meg kérdés, hogy egyáltalán lesz e akkor eladó mire összejön egy bizonyos összeg ami elég nagyjából. Semmilyen más hely nem jöhet szóba csak Solymár és ezért is félek hogy lehet nem találok ott lakást mire sikerülhetne. Van erre valami jó taktika vagy hogy kéne nézegetni oldalakat mert én általában az ingatlan.comot szoktam nézni. Albérlet is kizárt, mert sajátot szeretnék meg albérlet sincs nagyon ott vagy megfizethetetlenül drága. :(

2021. szept. 15. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja, solymáron az aprópénz, cserébe egyre élhetetlenebb.dugóhegyek.
2021. dec. 27. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Biztos megéri
2021. dec. 28. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Ingatlan.com-on be tudod állítani, h küldjön neked azonnal értesítőt, ha kedvedre való ház kerül fel.
2022. jún. 8. 17:00
 14/14 anonim válasza:
otpotthon/ingatlan/elado-csaladi-haz-solymar/1072365
2022. dec. 17. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!