Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy nézzek Solymáron eladó...

Hogy nézzek Solymáron eladó házakat ha nincs nagyon?

Figyelt kérdés
Itt szeretnék egyszer házat vagy lakást venni, mert imádom ezt a helyet és sok minden ide köt engem. Kellemes hangulatú, közlekedés is van meg bevásárlóhelyek is. Csak azt veszem észre, hogy alig van eladó ingatlan ott, vagy nagyon borsos áron vannak amire sosem lesz elég pénzem. Ami megfizethető nekem még az olyan 40-50 milliós kategória viszont ilyen nagyon kevés van bármikor nézem az oldalakat. Nem mostanában van tervben de ha így van ez, nem tudom jól bekalkulálni hogy pontosan mennyit is kéne összegyűjteni, mert nagyon változnak ott az árak meg kérdés, hogy egyáltalán lesz e akkor eladó mire összejön egy bizonyos összeg ami elég nagyjából. Semmilyen más hely nem jöhet szóba csak Solymár és ezért is félek hogy lehet nem találok ott lakást mire sikerülhetne. Van erre valami jó taktika vagy hogy kéne nézegetni oldalakat mert én általában az ingatlan.comot szoktam nézni. Albérlet is kizárt, mert sajátot szeretnék meg albérlet sincs nagyon ott vagy megfizethetetlenül drága. :(

2021. szept. 15. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem ertem. Problemad van es muszaj kiirnod a netre? Ha nincs szamodra megfizetheto lakas solymarom akkor NINCS.
2021. szept. 15. 20:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bemesz a helyi ingatlanirodaba, elmondod mit keresel, ha lesz ilyen akkor még meghirdetes előtt szolhatnak, hogy van. Párom így adta el a lakását, szólt ingatlanosnak akinek nagy ugyfelkore volt, 1 hét alatt át lett adva a kulcs. Amúgy solymár jó hely, de a 40-50 millió nem sokra elég arrafelé.
2021. szept. 15. 21:00
 3/14 A kérdező kommentje:
2.Köszönöm. :)
2021. szept. 15. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
En ezzel nem mennek be egy ingatlanirodaba, csak ki fognak nevetni. Nem fogja neked senki odaadni a hazat olcson csak azert mert te annyira szereted solymart.
2021. szept. 15. 22:13
 5/14 A kérdező kommentje:
4.ezt meg honnan vetted...nyilván ezt nem tehetem meg.
2021. szept. 15. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
tehát nincs pénzed, de azért legyen neked készenlétben már most egy lakás, hogy amikor majd egyszer lesz pénzed, akkor ki tudd fizetni.
2021. szept. 15. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem azt javasoltam, hogy könyörögjön ki olcsóbban egy házat. Az alsóbb árkategória nagyon kelendő, azonnal viszik szinte, ezért javasoltam a kérdezőben, hogy álljon lesben, az ingatlanosnak is érdeke gyorsan eladni a lakásokat. Így ha ő már a potenciális vevőjelöltek között lesz, akkor első körben tudhat róla, hogy van ilyen-olyan paraméterekkel eladó ingatlan.

Van ennyiért bőven arrafele is, csak sokszor a piacot sem látja meg, pont ezért.

2021. szept. 16. 08:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
De akkor adok konkrétabb javaslatot: Ha hitelt is szeretnél felvenni, bemész a bankba kérni egy előzetes hitelbírálatot (nem kalkulációt), ahol eldöntik, hogy mennyi maximális hitelt kaphatsz. Ebből tudni fogod, hogy bizonyos árkategóriás ingatlan esetén mekkora önrésznek kell rendelkezésre állni, és ezután mész be az ingatlanosokhoz. Ennél többet nem nagyon tehetsz. Tényleg kicsit naiv dolog hogy ragaszkodsz Solymárhoz (okkal, fantasztikus település), de az árakkal elégedetlen vagy. Nekem is vérzik a szíven egy siófoki ingatlanért, mégsem kötöm az ebet a karóhoz, hogy márpedig ott fogok venni.
2021. szept. 16. 08:39
 9/14 anonim válasza:

Anyósomék Solymáron laknak. 170milláert vettek lakást,olcsobbat nem kaptak. Mondjuk nekik van mit a tejbe apritani.

A lényeg,én utálok ott lenni. Na nem miattuk,de az emberek bezárkóznak,nincs szomszédolás,kerti parti stb. Ha nincs autód meg vagy lőve,mert bolt is minimum 45 perc gyalog. Es semmi szép nincs benne,max a vagyonos házak.

2021. dec. 27. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
170 millió egy lakásért??? Eszem megáll
2021. dec. 27. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!