Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakás eladás,hol hirdessem a...

Lakás eladás,hol hirdessem a lakásomat?

Figyelt kérdés
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni,hogy melyek azok az online felületek ahol lakás eladása sikeresen történik. Eléd S.O.S a dolog. Köszönöm válaszaitokat. (Jófogás,market place,ingatlan.com már megtörtént)

2021. aug. 25. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
ez a három fut, és nem is érdemes energiát feccölni noname oldalakba.
2021. aug. 25. 19:56
 2/9 anonim válasza:
0%
Bízd egy ingatlanirodára, intéznek mindent!
2021. aug. 25. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Ezek az oldalak bőven elegek. A kérdés inkább az, hogy milyen az árazás. Van az az ár, amiért napokon belül megveszik és van az, amivel majd évek múlva fogják.

Nekem egyszer egy nagyon bunkó banki alkalmazott beszólt gúnyosan, hogy sok sikert az eladáshoz. Annyit tudott, hogy Heves megyei családi ház. Nos, azt a házat 1 hét alatt eladtam, a 2. héten már az ügyvédnél ültünk és készpénzes volt a vevő. Jó település, nagyon vonzó ház és korrekt ár. Mindössze ennyi kellett.

2021. aug. 25. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Ne. Ne bízza ingatlanirodára
2021. aug. 25. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az otthontérkép meg az ingatlanbazár van még, de én az utóbbi 10 évben csak az ingatlan.com ot használtam.
2021. aug. 25. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem érdemes ezen a 3 oldalon kívül máshol hirdetni. Én mindent amit el szeretnék adni azt jófogáson és facebook marketplace lehetőségével teszem. Ingatlant nézni meg mind a 3-at szoktam használni ,de én csak nézelődök nem eladok meg veszek. Semmilyen más eladás -vevős weboldalra nem megyek fel.
2021. aug. 26. 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Érdemes kirakni az ablakba táblát és a házban a hirdetőtáblára is. Legyen rajta nm, ár, webcím, és a telefonszámod.

Hogy milyen gyorsan veszik meg, tényleg az árán múlik.

2021. aug. 27. 06:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Ingatlan irodával egyáltalán nem szerettem volna foglalkozni. Köszönöm a váladzokat,még aznap este sikerült eladni a lakást :)
2021. aug. 29. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Így is lehet.
2021. aug. 29. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!