Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan vetted meg az első...

Hogyan vetted meg az első ingatlanod?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok 20 éveimet élem. Manapság hogy van pénzük az embereknek ingatlant vásárolni? Nem tudok semmit spórolni. Benne vagyok egy lakberendezési csoportba. Milliókat költenek az emberek felújításra. És milliókba kerülnek a lakások vagy házak is. Olyan szépen be rendezik. Nem olcsó dolgokból . Mégis hogyan van az embereknek pénze erre? Ok hogy ketten vannak. Nem hiszem hogy anyu meg aput segít mindenki. Vagy mindenki 30 Milla hitelt vesz fel vagy mi? Mégis hogyan? Nekem szerintem sosem lesz saját ingatlanom. Ennyi hitel borzasztó még 20 Milla is. Meghalok mire letelne. Ti hogyan vettetek házat? Hány évesen sikerült?

2021. szept. 8. 00:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül sehogy nem tudnék, nem tudtam volna. A férjemmel ketten, spórolva, családi segítséggel + némi hitellel sikerült.
2021. szept. 8. 19:28
 22/25 anonim ***** válasza:

En 29 voltam mikor a felesegemmel vettunk egy hazat. Kufoldon elek es itt keves onerore is adnak hitelt. Felvettunk hitelt 30 evre es talaltunk egy kis hazat nagyon jo arban.

30 ev hitel sok, de a torlesztonk kevesebb mint amennyit alberletre fizettunk tehat nem banom hogy 30 evig fizetjuk a hitelt.

Valoszinuleg nem is maradunk itt 30 evig mert eleg kicsi a haz. Kezdesnek jo de kesobb kelleni fog egy nagyobb.

Keress piackepesebb szakmat. Nem tudom hog no vagy ferfi vagy de ha ferfi akkor manapsag epitoiparban jo penzeket tudsz keresni. Egy komuves napi 30.000-t megkeres siman

2021. szept. 9. 12:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
20 éves koromban egy önkormányzati szükséglakást vásároltam meg, ami egy szobából és egy konyhából állt és 29 m2 volt. Csináltam fürdőszobát és beépített konyhabútort, a szobára ajtót ilyesmiket. Egész szép lett. Aztán eladtam végül és hitellel vettem nagyobbat.....és így tovább.
2021. szept. 9. 17:05
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyedül soha nem tudtam volna venni.

Szülői segítség volt+hitel, így vettük meg a Férjemmel.

29 voltam akkor.

2021. szept. 10. 13:58
 25/25 anonim ***** válasza:
32 évesen, hitelre, külföldön.
2021. szept. 11. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!