Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tinektek milyen volt az első...

Tinektek milyen volt az első ingatlanotokat megvenni?

Figyelt kérdés

Mennyire orultetek? Olcsobban sikerult vagy dragabban mint terveztetek? Kellett hitel hozza? Ott sikerult ahol mindig is szerettetek volna? Mi volt az elso utana, grillparti/lakasavato stb?

Elsosorban epitesi telek vasarlokra vagyok kivancsi, de mindenkiet szivesen fogadom:)

2020. máj. 18. 22:35
 1/2 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Örültünk hogy ezután nem albérletet kell fizetni és persze ez is egy nagy lépés az életben.

Kellett hozzá hitel, de szerencsére olcsóbban vettük mint eredetileg ahogy megszabtuk a keretet.

Kevesebb hitel->alacsonyabb törlesztő->több előtörlesztés->kevesebb pénzt dobunk ki kamatra

Ott vettük ahol akartuk. Kiválasztottuk a vidéki kisvárost, kritérium volt hogy valahol a peremén legyen és ne rossz környéken.

Nem volt semmi buli, nem vagyok az a típus aki mindennek olyan nagy feneket kerítene. Dolgoztunk, gyűjtögettünk, házat vettünk. Betesz-kivesz, gyerekünk lett. A Föld újra megkerülte a Napot. És akkor?

2020. máj. 18. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:

A kulcsokat átvenni nagyon jó érzés volt és egyben fura, amikor az eladó kilépett a lakás ajtaján.

Magunknak szedtük rendbe kicsit, így elég sok energiát öltünk bele, hogy a költözésre kész legyen. Nagyon elfáradtunk benne. A költözés igazából már csak megkönnyebbülés érzés volt, aztán ahogy ültem a doboz halmok közepén este, a még szétszerelt kanapénk egy darabján, kicsit meg is ijedtem mi lesz ebből.

Szép lassan belaktuk, a helyére került minden. 3 hónappal később volt egy lakásavató és ennyi.

Annyiért vettük, amennyit szántunk rá. Többért nem tudtunk volna venni, ennyi önerőnk volt. Nem igazán tudtuk előtte, hogy hol szeretnénk lakást venni, nem volt preferált környék. Illetve ami az volt, ott egyértelmű volt, hogy nem lesz lakásunk (marha drága). Ebbe azonnal beleszerettünk, így hát ez lett. Jó választás volt.

2020. máj. 19. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!