Egy Budapest Első Kerületében lévő társasházban normálisabb a lakóközösség, mint egy újpalotai panelben vagy egy gyömrői családi házas övezetben?
Ez nem kamu?
Akinek telik arra, hogy a Várban lakjon, az miért lakott korábban Újpalotán??????
"Akinek telik arra, hogy a Várban lakjon, az miért lakott korábban Újpalotán??????"
Valahonnan el kell indulni :)
Az első kerület nem a belváros.
Miért akarsz a várban lakni? Tele van turistával, az összes épület műemlék, beleszólnak még abba is, milyen ablakot raksz fel. Amennyiért ott lakást kapsz, annyiért Budapest sokkal jobb részein is.
"Miért akarsz a várban lakni? Tele van turistával, az összes épület műemlék, beleszólnak még abba is, milyen ablakot raksz fel. Amennyiért ott lakást kapsz, annyiért Budapest sokkal jobb részein is."
Nyilván nem lehet megváltoztatni a homlokzat arculatát, de nem is ez a lényeg. Sok a túrista, te ezt negatívumként hozod fel, szerintem pedig ez pont jó. Voltam arrafelé és nagyon élveztem, hogy mennyi túristát, mennyi kultúrált embert láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!