Szerintetek egy 963 nmes Budapesti ingatlant, ahol a ház nagyon régi repedezett mert régi rossz az alap, el lehet adni 100 millióért?
Figyelt kérdés
Néztem ott a legolcsóbb ekkora üres telek 130 millió.. ha bontási költséget levonjuk akkor szerintem teljesen reális a 100 milla2021. szept. 2. 10:04
1/16 anonim válasza:
A Rózsa Dombon? Vagy a Csepeli vasmű mellett?
2/16 A kérdező kommentje:
Rózsa domb szintű Buda rész igen..
2021. szept. 2. 10:16
3/16 anonim válasza:
Kicsit sok az a 100 milla 963 nanométeres lakásért. Amúgy mi fér el benne??
4/16 anonim válasza:
Hirdesd meg és meglátod.
Szerintem amúgy igen.
6/16 anonim válasza:
A budai részeken -sajnos- már ennyiről indulnak a telkek.
Aki ott akar venni annak ez nem egy számottevő összeg, főleg ha utána ráépít egy többszázmilliós házat.
Rendesen szétnyílt az olló...
7/16 anonim válasza:
Ha bontandó a ház akkor a költségét vond le belőle.
8/16 anonim válasza:
Én Bp. egyik külső kerületében lakom, de már felénk sem lehet normális házat(!) 100millió alatt megvenni és ez messze nem egy belbudai rész.
9/16 anonim válasza:
Legalább olvasd el a főcím alatti sort is.
10/16 anonim válasza:
Addig add el, amíg ki nem pukkan a jelenlegi ingatlanlufi. Márpedig ha a Fidesz bukik, az ingatlanpiac is összeomlik és lezuhannak az árak. Ha okosan spekulálsz, akár 40%-os hasznot is csinálhatsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!