Szerintetek/nektek mi a legfőbb jó?
Figyelt kérdés
Elsősorban filozófiai kérdés.2017. szept. 29. 16:08
3/16 anonim válasza:
Szerintem is a modernebb istenekre szokták ezt érteni, gondolom nem csak a keresztényekére.
Ha azonban úgy érted, mi a legértékesebb dolog, akkor én az emberi méltóságot tekinteném a lefőbb "jav-nak". Nem tudom definiálni, ezért axiomának tekintem, és belőle minden levezethető.
4/16 anonim válasza:
A szeretet. De a szò valòdi ès mèly èrtelmèben.
6/16 anonim válasza:
Az elégedettség. Azt sok és bonyolult dolgok váltják ki. Néha én, néha mások. És nagyon sok formája van. Csak egy példa: ha szeretnek, elégedett vagyok, ha képes vagyok szeretni, és ezt tapasztalom, elégedett vagyok. De például akkor is, ha valamit sikerül megcsinálni.
7/16 anonim válasza:
Fuldokló embernek a legjobb, amire vágyhat az a levegő.
Elsősorban ez egy filozófiai válasz :)
9/16 anonim válasza:
Szerintem ez mindig egy adott szituáció függvénye, viszonyítási pontokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!