Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szóval igy ahogy le irtam...

123466 kérdése:

Szóval igy ahogy le irtam lehetseges e önerő nélkül megoldani?

Figyelt kérdés

Jó reggelt mindenkinek.

A falusi csokot szeretnénk felvenni. 1 meglévő gyermekünk van már aki 9hónapos plusz 2 vállalt gyermekre szeretnénk alá írni. De viszont 0 ft önerővel rendelkezünk. Én úgy tudom hogy 10 millió jár 3 gyermek esetén, 5 millió ft-ot bele lehet számítani ház vásárlásba,ami elvileg önerőnek felel meg. 17 millióért ki néztünk egy ingatlant, így csak 12 millió ft-ot lenne szükséges felvenni,plusz azta 10 millió ft támogatást. A férjem nettó keresette minimum 350ezer ft,plusz cseden van ami 200 ezer ft körül van én csak a családipótlékot kapom ami elvileg ugyan úgy beleszámít. Szóval igy ahogy le irtam lehetseges e önerő nélkül megoldani?

2021. aug. 28. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam elkezdeni, ezt vehetted észre.

Arra akartam utalni, hogy problémás helyen nehezen értékesíthető az ingatlan és ezt a bank legalább olyan jól tudja mint én vagy te, ha nem jobban. És ők nemfizetés esetén, továbbértékesítve, szeretik visszakapni kamatos kamattal a pénzüket.

Ezért az értékbecslésnél ezeket a tényezőket keményen figyelembe veszik.

Hát valahogy így készülj!

2021. aug. 28. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
78%

1. Érdemes lenne belépned falusi csok-os facebook csoportba (én csak rákerestem, hogy csok és dobált ki többet). Ott vannak hitelügyintézők, akik tudnak segîteni (a bank fizeti őket), hogy hogyan szoktak általában hitelt adni.

2. A babavárót kéne felvennetek sima hitel helyett, mert az kamatmentes szabadfelhasználású.

3. Biztos, hogy ennyire akartok házat venni??? A csok simán lehet# hogy 60%-os kamatra felküszik. Előfordulhat, hogy csak a 10 millió csok helyett 15-20-25 milliót kell visszafizetnetek + a maradék hitel kamata.

2021. aug. 29. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!