Vett már valaki házat diákhitelt felhasználva önerőnek?
Ha egyetemre járnék és építkeznék, valószínűleg kihasználnám ezt a lehetőséget. De sajnos tanulmányaim alatt csóró voltam, így ez kimaradt az életemből. De idén már folyamatban van :)
Mivel volt diákhitelem, azért vigyázni kell vele, mert a min törlesztő részlet még az éves kamatot sem fedezi!
Szia! Igen, én ezt fogom csinálni. Amikor én kezdtem az egyetemet, akkor félévente 300.000 ft-ot lehetett felvenni talán, majd 350-et, de most már félévente 750.000 ft-ot. PhD hallgató vagyok, a korábbi éveimben sajnos eszembe se jutott milyen jó lehetőség van ebben.
Barátnőim meg egyáltalán nem akarnak ebbe belemenni. Mintha a csodára várnának vagy nem tudom. Ráadásul én tudom, hogy lesz örökségem (hacsak nem csinálnak majd a szüleim nagyon rosszul valamit, de a családi házunk most sokat ér), viszont a barátnőim nem olyan családból jöttek, szóval a lakáshitel nekik mindenképp nagyobb kín lesz a DH-hoz képest szerintem. Meg az is, hogy tovább maradnak albiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!