Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Osztatlan képzésben hogy...

Osztatlan képzésben hogy működik a diákhitel 1?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy 11, osztatlan képzés esetén 14 féléven át lehet igényelni. Gyógyszerészeti előtt 3 éves alapképzésben is tanultam, ami során 4 félévben igényeltem a diákhitel 1-et (tehát a szabad felhasználásút).

Ilyen esetben rám mi vonatkozik? A 11 félév vagy a 14 félév? És mennyi maradt akkor még? Gondolom, az a 4 félév nem nullázódik le, csak attól, mert új szakról van szó.1

2021. máj. 31. 23:18
 1/1 anonim válasza:
51%

Nekem figyelembe vették az előző felvételt, és az kivonódott belőle. Szóval sajnos ez egy ilyen rendszer. Mondták, hogy ha kifizettem volna addig, akkor is ez lett volna, mert egy embernek ennyiszer jár összesen, és kész.

Annyi, hogy amik bejönnek új diákhitelek (diákhitel 2, plusz, szakképzéses, nyelvvizsgás), ezeket fellehet venni.

2021. jún. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!