Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mai világban magyarul manapság...

Mai világban magyarul manapság mennyire jellemző az,hogy családi házaknál gazosak elhanyagoltak a kertek ? Mi lehet az oka,hogy be sem vetik semmivel sem és már nem művelik ? Kihaltak az öregek akiknek ez ért valamit ? Más lett a világ ?

Figyelt kérdés
Én ezt látom manapság,hogy már nem csinálják vidéken ezt a kertezést. Azért ingatlan adás vételi kategória mert lehet,hogy vidékre akarok menni a fővárosból. Nagy rá az esély,hogy gazos lesz a kert meg minden mivel én szinte csak ezt látom,hogy már nem csinálják,nem foglalkoznak az emberek kerttel. Nagy dzsungeleket szoktam látni ingatlanok portáin. Mi lehet az oka,hogy be sem vetik semmivel sem és már nem művelik ?

2021. aug. 22. 11:48
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Vagy öregek a tulajok, és nincs már erejük hozzá, vagy csak leszarják.
2021. dec. 15. 20:46
 22/24 anonim válasza:
Amúgy egyik tanárom kertjében is tiszta napraforgó méretű és vastagságú gázok nőnek, 0,5 méternél magasabb a fű, és tiszta dzsungel az egész kertje
2021. dec. 15. 20:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Azért nem foglalkoznak vele, mert sokkal kényelmesebb a boltban megvenni. Mi elvetettünk pár magot, palántát, de még a kukorica is kiégett. Arról nem is beszélve, hogy mindennap én nekem kellett locsolni, mert senki nem akarta csinálni. Végül meguntam és oda égett mind. Ha van pénzed nem töltöd ilyen piti dolgokkal a szabadidődet, mert nem éri meg. De ha számolgatni kell minden aprót akkor megértem. Mi igazából így is tudunk több százezret félre rakno havonta úgy, hogy nem kertészkedünk.
2021. dec. 17. 08:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Falun lakom, tényleg alig van már konyhakert. Én se csinálom,csak gyümölcsfák vannak, az egyik még tele van almával, le se szedtem. Azért az égigérő gaz nem jellemző, a füvet azért nyírják vagy kaszálják az emberek, vagy a közmukik pár ezresért megcsinálják.
2021. dec. 17. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!