Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy 28 nm-es újépítésű lakásna...

Egy 28 nm-es újépítésű lakásnak van létjogosultsága? Mert apukám szerint nincs. Olyan kis területen nem lehet élni. Mit gondoltok erről? Ha saját családot nem szeretnék. Van egy nagy méretű erkélye is.

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 21:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Most örököltem egy ekkorka garzont, üdülőnek használták. A fürdőszoba használható, elfér benne a mosógép is, a konyha botrányosan kicsi, a szoba normális méretű egy embernek.
2021. aug. 19. 22:05
 2/30 anonim ***** válasza:
71%
Simán lehet élni egyedül egy ekkora lakásban. Persze elég kicsi, de ha normálisan van megtervezve, megépítve, és berendezve (kompakt konyha, de aránylag jól felszerelt, a fürdőben kád helyett zuhanyzó, az ágy felemelve olyan galériaszerűre, lent meg "nappali", akkor még szerethető is lehet a lakás. Pláne, ha van erkély. Mondjuk valami tárolóhely azért legyen hozzá, pince vagy ilyesmi.
2021. aug. 19. 22:05
 3/30 anonim ***** válasza:
71%
Sokan élnek ekkora, vagy kisebb lakásban. Általában egyedül, vagy max. párjukkal. Szóval létjogosultsága mindenképpen van. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek megfelel. Én személy szerint biztosan nem költöznék ekkora lakásba.
2021. aug. 19. 22:07
 4/30 anonim ***** válasza:
61%

20 negyzetmeteren eltunk ketten 1 evet, de csak aludni jartunk haza. Igy kibirhato, egyebkent ha a karantenos idoszakot ott kellett volna lehuzni, tuti megoltuk volna egymast a parommal :D

Azota mar sokkal nagyobb hazban lakunk, hat nem tudom. Nekem kicsi lenne egyedul is a 28 negyzetmeter mar, de kinek mi. Par evig nem rossz, de 5+ evet lehuzni? Egy ido utan keves lesz, hidd el, meg ha egyedul is vagy. Kell a ter.

2021. aug. 19. 22:38
 5/30 anonim ***** válasza:
Hát ha drága helyen, központban akarsz élni, akkor van. Mert mondjuk nem tudsz ugyanott drágábbat venni.
2021. aug. 19. 22:56
 6/30 anonim ***** válasza:
47%
Mi 34 nm2-es lakásban lakunk a párommal, vígan elférünk, 2 nagy iroasztal is van, franciaágy stb stb. A 28 nm2 nem sokkal kisebb, mint a miénk
2021. aug. 19. 22:58
 7/30 anonim ***** válasza:
51%
Egyedülállóként bőven elég ekkora tér, hogyha normálisan, praktikusan van berendezve, és nem tervezel nagy fős társaságot hívni magadhoz vendégségbe.
2021. aug. 19. 23:00
 8/30 anonim ***** válasza:
95%
Ekkorába legfeljebb akkor mennék, ha hétvégente hazajárnék a családi házunkba vidékre. Így egyetemistaként ideális lenne, koli helyett.
2021. aug. 19. 23:02
 9/30 anonim ***** válasza:

20 m2 nagyon kevés, még ha amerikai konyhás is, akkor is nagyon alsó határ a 30 m2.

Nem hiszem hogy örökre egyedül akarsz élni, ráadásul az ilyen kutyaólat kiadni is nehezebb, mint egy normál méretű garzont.

Szerintem 1 főnek 30, 2 főnek 40 m2 a minimum, amiben már el lehet lenni. Feltéve hogy nem otthonról dolgozol.

2021. aug. 20. 06:39
 10/30 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, ha egyedül vagy rendet tartasz. Még egy cica is elférne szerintem.

Mi 35 nm-en ketten sem éreztük jól magunkat, mert egy szoba volt. Korai kelés vagy tévézés és alvás egyszerre kizárt.

2021. aug. 20. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!