Saját lakás eladása ügynökkel vagy inkább nélküle?
Ha gyorsan akarod eladni, akkor ingatlanközvetítő.
Ha nem extra sürgős, akkor hirdesd meg te, és megmarad a jutalék neked.
Abból, hogy az ingatlanos nagy tömegben tud hirdetni sokfelé.
Magánúton nagyon hosszú idő eladni.
Ha megnézel egy lakáshirdető oldalt, 99.9%-ban ingatlanosok hirdetnek rajta.
Ha mondjuk nem laksz benne, és nem akarsz vele foglalkozni, körbemutogatni a nézelődőknek, akkor ingatlanos.
Ha benne laksz/ráérsz mutogatni akkor felesleges az ingatlanos.
Általában lóf4szt se tudnak mondani az adott ingatlanról. Te is megtudod hirdetni ingatlantájolón, jófogáson, meg marketplacen, facebookos csoportokban.
A nagy zseniális taktikájuk hogy lehagynak az ár végéből egy nullát (pl 20 millió helyett 2-t írnak ki), így nyilván sokkal többen rákattintanak a hirdetésre. Tudják mutogatni majd neked a statisztikai adatokat, milyen kus ügyesek. Erre az elképesztő trükkre is képes vagy akár te is.
Nem kell érte egy semmirekellő ingatlanosnak fizetni.
Múltkor néztem egy eladó házat, olyan webhelyen találtam rá, ahol bárki hirdethet ingyen. Ingatlanossal beszéltem meg az időpontot. A tulaj otthon volt, ő mutogatott meg mindent, az ingatlanos csak kullogott utánunk.
De persze eladáskor el fogja kérni a tulajtól a busás hasznát a SEMMIRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!