Mennyit érhet ez az ingatlan egy banki értékbecslésen? Valakinél volt hasonló?
2008-ban épült
Könnyűszerkezet
Fémváz
Zsindely tető
Net. 85nm alapterület, 450nm telek, osztatlan közös tulajdonban, használati megosztással
Ikres beépítés
Napelem
Elektromos fűtés és cserépkályha, a gáz palackról
A gáz kivételével minden közmű adott, csonk a telken belül, wlvileg csak rá kell kötni
És hol van?
Ennek függvényében lehet 30 de akár 50 millió is.
Illetve környék adottságai is számítanak(nálunk levontak 10%ot mert közel van a vonat) + van e garázs, melléképület.
Jaj igen ezt kihagytam.
Debrecen, kertváros (Tégláskert). Könnyűszerkezetes, fedett 2 állásos autóbeálló van, illetve pince. Akörnyéken az ingatlanárak 35-80millió között. Nekünkjelenleg azért fontos a becslés, mert jóval a jelenlegi piaci ár alatt jutnánk hozzá és "kevés" az önerőnk. Szemben levő kádárkockát palatetővel 45millióért adták el 2 hónapja, az volt az utolsó az utcában, mi 35millióért vennénk ezt, 10millió önerővel, tehát húzós
Igen, necces a hitel miatt.
Mi Bp mellett lakunk, 45re becsülték a 100 nm-es, felujitott családi házunkat, önálló telek, garázs, pince.
Piaci ára kB 55-60 millió. Az utcában egy felújitando ház 42 millió.
Szóval szerintem nálatok is valamennyivel a piaci ár alá fognak menni, de a 35 azért meglesz
Viszont most elgondolkodtam... A könnyűszerkezet miatt nem lesz gond?
Régebben nem mindenhol adtak rá hitelt, de gondolom utána néztetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!