Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Zuglónak van gáz/veszélyes...

Zuglónak van gáz/veszélyes környéke?

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 17:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
#20: Részemről az óbudai paneldzsungelek felejtősek, de váljék egészségedre, ha ott érzed jól magad :)
2021. aug. 3. 15:02
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

1: óbudán a legjobb a levegő a hegyek miatt

2: miért az örs paneldzsungelei meg a csomó dakota jobb? Óbudán alig látsz gyanús alakokat az örs tele van.

De oké, Bosnyák Örs vezér a nyerő. Csak egy bp-re felköltöző vidékinek ne nagyon mondd ezt mert később meglincselnek ha ilyeneket ajánlgatsz nekik...borzasztóak ezek a részek.

2021. aug. 3. 15:08
 23/29 A kérdező kommentje:

én amúgy azt vettem észre, hogy eléggé feltud jönni egy régen lepukkant kerület (pl X.), és lezülleni egy jobb.

Nekem a kiszuglói rész szimpatikusnak tűnik amúgy, de óbuda is.

2021. aug. 3. 15:22
 24/29 anonim ***** válasza:
25%

a X. kerületben valóban vannak komoly potenciálok, mert nagy kerület, de sajnos még 20-30-40 év míg rehabilitálják.

Emberállományban óbuda szerintem verhetetetlen. Már akinek bejön ez a középréteg és nem vágyik a burzsoáziára.

2021. aug. 3. 15:26
 25/29 A kérdező kommentje:
nekem az újhegyin van ismerősöm, + én is laktam ott anno, és nagyon szépen felújították a környéket. Csak ugye az ott lakó réteg, akik nem költöztek még el sajnos.... és ha pont a szomszédod lesz egy ilyen, akkor tudsz rendesen szívni.
2021. aug. 3. 15:42
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

#22: Na mert a Flórián téri hajléktalanok sokkal jobbak. Mindegyik kerületből ki lehet emelni a kevésbé jó részeket, ezt írtam is a csomópontokra utalva. Miket is említettél?

- Örs: közlekedési csomópont, a kerület széle, egy része már nem is Zugló

- Stadionok: közlekedési csomópont, kerület széle

- Pillangó park: ezzel nem tudom mi a konkrét problémád, szerintem nem egy rossz környék. A Hős utca közelsége, ami épp felszámolásra kerül? Egyébként ez is a kerület széle

- Bosnyák tér: közlekedési csomópont, melynek a felújítása tervben van (igaz, hogy már egy jó ideje halasztják, nem vennék rá mérget, hogy a közeljövőben meg is valósul, meglátjuk)

Ezek viszont csak egy nagyon kis részei Zuglónak. Nem a csomópontokból és forgalmas főutakból kell kiindulni, mert az sehol nem kellemes.

2021. aug. 3. 16:10
 27/29 A kérdező kommentje:
26, tudsz mondani jó részeket zuglón? Ahol társasházi lakások vannak főképp, megfizethetőbb áron
2021. aug. 3. 16:12
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ég és föld ember állományban egy Zugló vagy egy obuda de ti tudjatok :).
2021. aug. 3. 17:46
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#27: Alsórákossal például nem nagyon lehet melléfogni, illetve Kiszuglónak, Nagyzuglónak, Herminamezőnek is sok kellemes része van (kivétel például az 1-es metró Mexikói úti végállomása és közvetlen környéke, Zugló vasútállomás közvetlen környéke). Általánosságban is elmondható, hogy a nagyobb csomópontok, nagyon forgalmas utak kevésbé élhetőek. Én albérletben éltem Zuglóban néhány évet, a környék és a lakóközösség is teljesen rendben volt. Nem csak a konkrét épületben, de a tágabban vett környéken is.
2021. aug. 3. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!