Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik országban éredemes...

Melyik országban éredemes élni ahol olcsó az élet, de nem túl veszélyes?

Figyelt kérdés

Online dolgozom és úgy néz ki ez már egész életemben így lesz. Szeretek budapesten élni de mégis el kéne költöznöm. Durva hátterem volt, sok zűlött embert ismerek akikkel nem akarok összefutni. Vidéken nem szeretnék élni és egyébként sem köt semmi az országhoz.

Jó lenne olyan országba költözni ahol estleg kicsit többet ér a pénzem. Azért a közbiztonság és vmilyen szintű szociális háló jó lenne. Vannak egészségügyi problémáim és nem szeretnék még többet összeszedni, ezért fontos lenne hogy legyen jó (legalább magyarország szintű) egészségügyi ellátás és ne terjengjen a leprapestis.

Nagyon szívesen költöznék meleg vagy legalább melegebb éghajlatú helyre. Nagyon jól bírom a kánikulát viszont gyűlölöm a hideget.

Aggódom a nyelv miatt. A legegyszerűbb az lenne ha olyan országba költöznék ahol sokan beszélnek angolul, ez persze nem olyan fontos csak pozitívum.

Az álom városom budapest mása lenne, csak melegebb éghajlaton, az ismerőseim nélkül és vmivel alacsonyabb árakkal. Szeretem hogy jó a tömegközlekedés és minden közel van. Jó hogy van némi szociális háló de mindent el lehet intézni magánba is ha épp felvet a pénz. Nagyvárosban szereték élni, jó lenne ha mindenhez könnyen hozzájutnék.

Elsősorban Ázsiában gondolkodom de bármire nyitott vagyok.

Semmilyen hivatalos képesítésem nincs, ezért jó lenne olyan helyet választani ahova könnyen le lehet telepedni képzettség nélkül. Egyébként programozó vagyok. Ha fontos a képzettség akkor meg tudom szerezni. Pl. beiratkozom egy Főiskolába az adott országban.

Indián sokat gondolkodtam, egy ismerősöm élt ott. Azt mondta hogy a nagyvárosokban vannak hatalmas biztonságos kerületek és elkerített lakóparkok. Azt állítja hogy ha kötök biztosításokat pl. egészség és nyugdíjbiztosítás akkor jó ellátásban lesz részem. Ezek kevesebbe kerülnének mint amennyit jelenleg adózom. Ő sokat tömegközlekedett, azt állítja nem veszélyes. Ételmérgezést sem kapott (persze nem a piacon vette a húst hanem rendes bevásárló központokban).

Ti hova költöznétek a helyemben? 26F

#költözés #melyik ország
2021. márc. 4. 23:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

Sehol sme olcsó, és sehol sem feltétlenül biztonságosabb.

Itthon MÉG biztonságos.

Ne adja Isten, hogy a liberálisok győzzenek, mert kijelentették, hogy első dolguk lesz megnyitni a határokat. Akkor viszont az EU Nyugat felé lezárja, és itt marad első körben vagy 500.000-1.000.000, és akkor megnézhetjük magunkat. A megszorításokról, a Nyugaton már általános cenzúráról, diktatúráról már nem is beszélve.

2021. márc. 4. 23:29
 2/22 A kérdező kommentje:
Nekem ez úgy hangzik hogy mégiscsak érdemes elhagyni az országot. XD
2021. márc. 4. 23:31
 3/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ha komolyan válaszolok akkor nem maradhatok. Lerántana az a közeg amiben jelenleg vagyok. Nem vagyok képes máshogy megszakítani velük a kapcsolatot.
2021. márc. 4. 23:32
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Kimész Londonba mosogatni, minden gondod megoldódik.
2021. márc. 5. 00:33
 5/22 A kérdező kommentje:
Itthon is szoktam mosogatni XD
2021. márc. 5. 00:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Londonban majd eldobható evőeszközöket használok csak az előítéletek elkerülése végett. XD Egyébként az kifejezetten drága hely.
2021. márc. 5. 00:37
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
Vietnam, Laosz.
2021. márc. 5. 00:54
 8/22 A kérdező kommentje:
Uccsó: azok nem komcsik?
2021. márc. 5. 00:57
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
Azok, és akkor mi van? Viszont olcsó.
2021. márc. 5. 01:07
 10/22 A kérdező kommentje:
Igazad van. :-) Majd utánanézek milyen is ott az élet.
2021. márc. 5. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!