Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Zuglónak van gáz/veszélyes...

Zuglónak van gáz/veszélyes környéke?

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 17:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Bosnyak teret nem szerettem sohasem. Tomegkozlekedesi csomopont. Sok koszalo, c kategoria meg hajlekonyak.
2021. aug. 2. 20:11
 2/29 anonim ***** válasza:
49%
A nagy Lajos király útján van pár zűrös ház.
2021. aug. 2. 21:00
 3/29 A kérdező kommentje:
kiszuglói rész milyennek számít?
2021. aug. 3. 06:44
 4/29 A kérdező kommentje:
főleg a bérházas részek
2021. aug. 3. 06:45
 5/29 anonim ***** válasza:
0%
egész zugló borzadály. Karigeri előtt is közben és utána is. Nyilván a belső része az elegáns de nem lakóövezet...
2021. aug. 3. 09:34
 6/29 A kérdező kommentje:

Úgy bírom a gyakorikérdéseket. Pár hónappal ezelőtt, amikor kőbányáról, 17ről kérdeztem, mindenki: úú, azok borzadályok, zuglóba menj, az sokkal jobb..:D

Itt mindenki budai elit részeken lakik?

2021. aug. 3. 12:11
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Zugloban laktam. Szerettem nagyon. Rakosfalva park meg szentmihalyi ut kornyeke. Kellemes hely.

Szal nem igaz, hogy mindenki fikazza :)

2021. aug. 3. 12:18
 8/29 anonim ***** válasza:
12%

KÉrdező!

A budai elit részeken senki se lakik itt, az az I-II-XII kerületek és a XI gellérthegyi/sasadi + a III hegyvidéki része. Hidd el mind lent lakunk a pórnéppel, DE!

A XIV. ker karigeri óta eléggé lepukkant. A Pillangó parkon gondolkoztam mondván még a megfizethető kategória. Egy drogos tanya 5 perc sétányira a 'Hős utcától' gondolom nem kell bemutatni.

Kőbánya amúgy vegyes, nagyon nagy kerület ott biztos van jobb rész.

De egyértelműen jobb a III. kerület Békás ebben az árkategóriában, vagy a XVII. kerület rákosborzasztó, esetleg Káposztásmegyer.

Ha több pénzed van akkor óbuda és kelenföld. Mennyid van?

2021. aug. 3. 12:27
 9/29 A kérdező kommentje:

nagyon max 30 milla. Ezért szeretnék egy 1,5 szobás lakást. Ami viszonylag jobb állapotban van.

Ennyiért Xi.ben nincs, budán se nagyon, max békásmegyer legvégén.

Zuglóban nézegettem, ennyiért lehet téglát is kifogni. Nem vagyok a panel ellen se, csak az nagyon kétesélyes, hogy milyen szomszédokat fogsz ki (tudom téglánál is).

4 emeletes paneleken elgondolkoztam még, mert azokba valahogy jobb a lakóközösség általában, mint a magas monstrumokban.

Esetleg XVI. kerület?

2021. aug. 3. 12:33
 10/29 anonim ***** válasza:
47%

Én 30ért kaptam Óbudán csak mondom. Tehát nem lehetetlen. Nyilván kellenek kompromisszumok és sokat kell keresni.

Mindenképp panelt vennék ennyiért mert több m2-et kapsz, 2 szobásat vagy 1.5-eset de téglában meg egy lyukat és sokszor gagyi konvektoros fűtéssel. Illetve sok téglában nincs lift. Erre is gondolni kell. Értékvesztő tényezők sokasága.

Nem javaslom a 4 emeletes panelt, én is ilyenbe 'szerettem' bele először, de ott a 3. 4. emelet az 4. és 5. emelet mert magas a földszint. Én lépcsőzök de megint csak mondom értékvesztő ha nincs lift.

Az első emeleten meg horror árakon kínálnak azokban.

Békásmegyernek csak 1-2 része jó, a többi kilőve.

Kaszásdűlő és Óbuda ami jók.

XVI. kerület jó ha arra mozogsz, az egy 'úri' kerület. De ott hol? Centenáriumi?

Ha nagyon 4 emeletest akarsz csak az elsőn szabad venni de mondom az horror áron lesz.

2021. aug. 3. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!