Mennyit lehet/szokás alkudni egy ingatlan vásárlásakor?
családi házakat nézegetünk.
pl adott egy 35 milliós ház. jó állapotban, költözhető szinte.
Agglomerációban van. irányárként hirdetik.
Mi a szokás ilyenkor? 10%ot olvastam hogy annyit azért sokszor engednek.
De azt sem szeretném, hogy pl bemondok erre a házra 28-at, és kvázi vérig sértem a tulajt, majd pont a fordítottja sül el, nem fogja nekem eladni a házat, kvázi semennyiért sem.
Tehát nem akarok átesni a másik félre, hogy annyira alacsony árat mondok, hogy még rosszabb alkupozícióba kerülök mintha pl 32 t mondanék és kezet is fognánk.
Aki vett már ingatlant, mennyit tudott alkudni, van-erre valami íratlan szabály?
Hitelre vesszük a házat, tehát sajnos az aktatáskába odaviszem a 28 milliót aztán ennyi dolog kizárt...:(
Nincs ilyen okolszabaly!!! Ne is lrobalj meg ilyet keresni mert minden ingatlan ára mas es mas a piaci arhoz kepest es
Minden tulajdonos hozzaallasa is mas es mas
Pl hiba arulja dragan az ingatlant A ha vanideje varni nem fog engedni belole
Vagy hiaba akarnal alkudno csak egy picit ha igy is aron alul kinálják...
Eleve nem butasag a kerdes. Azt kell tudnod eldonteni h neked mennyit er az adott ingatlan.
tudom, hogy kp előnyben.
de b**szus kinek van 35 milla kpje?!
egy átlag huszon-harmincévesnek honnan lenne?
nem mindenki vállalkozó, meg külföldi melós, vagy adócsaló celeb :D
ez lehet így van, de nem fogok bevállalni 3 gyereket...fel is kell nevelni őket nem csak megcsinálni.
1 gyereket tervezünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!