Odaadod több évtized munkáját egy kis lakásért amit max 1 órád van megtekinteni és 1-2 napod dönteni. Aztán a bankra várhatsz hetekig hónapokig és addig nem költözhetsz be, de már fizethetsz mindent. Ez valami vicc?
"Felvilágosítanád tudatlan énemet?"
"proli kifejezést leggyakrabban közönséges, műveletlen, igénytelen, szegény értelemben használják a társadalmilag alacsony státuszú személyekre."
Persze minden mai proli szereti magát azonosítani a munkásosztállyal, csak hogy ettől még ugyanúgy a mai jeneltésében negatív értelemben lett prolik maradnak.
Mehet a lepontozás büszke proletárok.
Ne lakast vegyel hanem hazat. A mi hazunk sem nagy de az ilyen 35 m2 lakasok az vicckategoria.
En inkabb vartam 2 honapot mire megkaptuk a hitelt, papirokat alairtuk es fizetem a torlesztot kamatostul, minthogy alberletben eljunk tovabbra is.
Inkabb adnad a tobb evtized munkajat alberletre? En 30 ev mulva kifizetem a hitelt de ha alberletben lennek akkor 40 ev utan is fizetnem. Ha meg kikoltozok akkor ures kezzel tavozok. Ha eladom a hazam akkor kifizetem a bankot, a tobbi az enyem.
Mi megneztuk a hazat 1 ora alatt, lehet 2 volt, nem neztem az idot mert beszelgettunk is kozben. Aznap este dontottunk is hogy megvesszuk. Nem vagy egy eletre elkotelezodve, csak azert mert vettel egy hazat. Ha akarod, akkor par ev mulva eladod es veszel masikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!