Odaadod több évtized munkáját egy kis lakásért amit max 1 órád van megtekinteni és 1-2 napod dönteni. Aztán a bankra várhatsz hetekig hónapokig és addig nem költözhetsz be, de már fizethetsz mindent. Ez valami vicc?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 18:24
21/32 anonim válasza:
Inkább a bankoknak tömi a zsebét..
22/32 anonim válasza:
Igen inkább a banknak, kamatokkal is kb annyi pénzt adsz oda mint életed során ha bérelsz. A különbség, hogy bérelve égeted a pénzt, és ebben az országban a bérlés nincs sem szabályozva és kultúrája sincs, mint külföldön.
23/32 anonim válasza:
És miért lenne 1-2 napod dönteni? Ha nagyon jó árban van akkor valóban elvihetik, panelnál rejtett hibák ritkán vannak, én speciel nem hallottam ilyenről.
24/32 anonim válasza:
Elmondom neked, van olyan lakasom, amit megvásárlás után magam újítottam fel, évekkel ezelőtt, és a mai napig nem költöztem be, nem töltöttem ott egyetlen éjszakát sem. És a jövőben sem hiszem hogy oda beköltözött. Mégis fizethetnek mindent utána (igaz nekem is fizetnek érte, de ez más dolog).
Az ingatlan ilyen, de legalább jó befektetés - stabilabban tartja a befektett pénz értékét, mint a bankbetét.
25/32 anonim válasza:
Én 3 hónapja vettem lakást, folyósítás előtt kellett fizetnem csak közjegyzői díjat meg a biztositast, foldhivatali illetéket. Rá 1 hétre folyósítottak. Ertekbecsles ingyen volt, és folyósítási díjat sem számoltak fel. Szóval nem értem. Ha nincs csok meg minden vacak, 5 hét alatt atfut a dolog.
26/32 anonim válasza:
Itt valami nem kerek.
Ha a bankra vársz, akkor a lakás nem a tiéd, mi mindent kellene fizetned?
27/32 anonim válasza:
"proli=proletár=munkásosztály tagja"
Jajj hagyjuk már ezt, mintha nem tudnád miről van szó ... :D
28/32 qkker1 válasza:
"Jajj hagyjuk már ezt, mintha nem tudnád miről van szó "
Felvilágosítanád tudatlan énemet?
29/32 anonim válasza:
23: Ha tényleg jó az ingatlan, legyen az panel, vagy ház, akkor max egy héten belül már érkeznek az ajánlatok. Ha pedig nagyon jó, akkor néhány órán belül elkel. Gyorsnak kell lenni.
30/32 anonim válasza:
23# ezt írtam is hogy ha nagyon jó árban van elvihetik hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!