Ha veszek egy régi panelt és az pár évtized múlva lakhatatlan lesz, akkor bukom a pénzem és a lakásom is?
Á dehogy.
Majd összedobjuk neked az árát egy másikra.
Ha veszek egy régi gépkocsit és az pár év múlva használhatatlan lesz, akkor bukom a pénzem és az autót is?
Szerinteeeed??!
Miért ilyen agresszíven válaszolnak mindenre az emberek ebben az országban? :(
Nem tudom, nem értek hozzá, még középiskolába járok. Csak mivel sokan vagyunk testvérek, nagyon nehéz itthon elférni, így ha majd elkezdek dolgozni jó lenne egy saját lakás, akkor is ha hitelből van. De hallottam, hogy a paneleket 50 évre tervezték, a legtöbb meg már van is annyi idős.
Lakhatatlanná vált -> eladhatatlan -> tehát 0 Ft-ot ér.
A biztosító alapvetően csak vis majorra fizet, ha előre lehetett látni a bajt, pl. rossz alapozás miatt süllyed a ház akkor semmi sem jár.
Az én lakásom egy 94 éves társasházban van.
Hogy miért ilyen agresszívak és bunkók az emberek, azt nem tudom. Gondolom így nevelték őket a szüleik.
"paneleket 50 évre tervezték"
Ez egyáltalán nem igaz. 150 évet simán, sőt amíg odafigyelnek a vízelvezetésre és nem korrodálódik a beton vasalat, még jóval tovább is bírják.
Most már tudjuk, hogy nem egy hülye felnőtt,
hanem egy hülye gyerek, aki hülyeséget kérdezett.
Ha már középiskolás, akkor már mentsége sincsen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!