Bele kell törődni, hogy sose lesz itt saját ingatlan?
Nem értem tényleg, hogy miről beszélsz.
Nekem pl egy ismerősöm sincs, akit padlóra küldött volna a koronavirus.
Eddig is haltak meg emberek.
Újra leirom, hogy van biztosítás.
Te vállalkozó vagy? Vagy mire írod, hogy padlóra küldenek, de fizetni kell a járulékokat, adókat?
Igazából te most itt burkoltan a kormányt szidod.
A lényeg pedig sztem az, hogy igy nem fogsz soha előrébb jutni. Kell valamilyen szintű kockázat.
Másrészt bármikor, bármit kitalalhatnak, ami negatív hatással lehet az emberekre.
Akkor most ne csináljunk semmit?
Csak az, hogy eddig nem jutottál lakáshoz, nem a kormány hibája, mert többen is leirták, hogy hitellel már rég lenne lakásod, akár már minimális tartozassal.
Te inkább várod a csodát. Tényleg azt hiszed, hogy majd Karácsony Gergely megválasztásával 2 év múlva hitel nélkül veszel lakást...?
Akkor írd le, hogy szerinted ki létezik és mi a megoldás.
Mert az egésszel nekem az a bajom, hogy a problémádat meg lehet oldani, de inkább keseregsz.
Akkor szted hogyan, milyen intezkedessel lehetne az, hogy mindenki hitel nélkül vehessen lakást?
Na megint egy rinyálós kérdés, amire totál felesleges volt bárkinek is válaszolnia.
Főleg amikor a kérdező ilyeneket ír, hogy "nem is értem" meg "el sem olvastam".
Tényleg mi a bánatnak írtad akkor ki a kérdést?
Az ilyen szerencsétlen persze hogy a büdös életben nem fog előre jutni az életben.
Hiszen a kisujját nem akarja megmozdítani, de arra van energiája, hogy mindenkit és mindent is felelőssé tegyen a maga szerencsétlenségéért.
Annyi segítő válasz jött. Konkrétan le lett írva, mit hogy csinálj, hogy legyen lakásod. simán vehetnél egy lakást, ehelyett csak rinyázol. Az is le volt írva, hogy egyedülállóként soha nem voltak az emberek jó helyzetben. Minden le volt írva.
És ahelyett, hogy egyáltalán elolvastad volna a válaszokat eljutottunk addig, hogy Fideszezel... Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!