Van most felesleges 20 millió a családban. 8-9 év múlva tervezzük felhasználni, addig maradunk a jelenlegi lakásunkban. Gondoltam arra, hogy veszek egy telket addig is. Mindegy a besorolása, csak kíváncsi vagyok, mondjuk 10 év múlva el tudom-e adni jóval magasabb áron vagy ha addig belterületté nyilvánítanák, építenénk rajta.
20 milliórét max valami kis nyúlfarkat fogsz kapni a XI.-ben. Főleg amúgy, melyik részen akartok ti belterület nyilvánítást várni. A reptérnél aligha lesz, a többi részen, ami szabad pedig javarészt erdei részek vannak, azokat se fogják mostanság elbontani, főleg, hogy a nagy zöldeségre való átállásban van a fővárosban.
2021. jún. 26. 14:24
3/19 anonim válasza:
2: (előző vagyok)
nekem is csak a Kamaraerdei részek ugrottak be - de azok önkormányzati bértelkek, tehát nem lehet adni-venni őket.
A Sasad-Gazdagrét fölött lévő részek pedig már überdrágák.
2021. jún. 26. 14:42
4/19 anonim válasza:
Én se nagyon hiszem, hogy ott még bármi lehet, amik vannak, azok már javarészt kiesnek a közig határból.
2021. jún. 26. 14:52
5/19 anonim válasza:
20 millio? Vicceske vagy :D
Ha lenne is szabad telek (nincs), akkor az olyan 200 milliotol kezdodne. Tessek nezelodni, hogy mennyiert adnak telket Budapesten, ahol meg van. Nagyon meg fogsz lepodni, hogy a 8. kerulet gaz reszen is 80-100 millio egy szaros folddarab, multkor pont talaltam egy ilyen hirdetest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!