Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vásárolnátok most telket a...

Vásárolnátok most telket a XI-ben?

Figyelt kérdés
Van most felesleges 20 millió a családban. 8-9 év múlva tervezzük felhasználni, addig maradunk a jelenlegi lakásunkban. Gondoltam arra, hogy veszek egy telket addig is. Mindegy a besorolása, csak kíváncsi vagyok, mondjuk 10 év múlva el tudom-e adni jóval magasabb áron vagy ha addig belterületté nyilvánítanák, építenénk rajta.

2021. jún. 26. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utcanevet írj! Nem csak a berleti jogot árulják??
2021. jún. 27. 10:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Felhívtam. Nem bérleti jog, de csak az 50%-os tulajdoni hányadát árulja (osztatlan közös tulajdon, nincs használati megosztása)
2021. jún. 27. 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Közös lónak túros a háta...
2021. jún. 27. 13:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez lenne az:

[link]

50% és nem tudsz rá építeni, kezdeni nem tudsz vele semmit.

Akkor inkább vegyél egy lakást valahol és add ki, aztán el, ha kell majd a pénz építkezésre a jövőben

2021. jún. 27. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt a részt tuti nem fogják átminősíteni! Nincs csatorna, és tele van önkormis bértelkekkel.
2021. jún. 27. 13:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Balek lennel, ha ezt megvenned ilyen feltetelek mellett kerdezo.

Meg amugy van 20 milliod, van egy lakasod, akkor miert nem koltoztok most kertesbe? Ha eladjatok a lakast, nem tudom mennyit er, de ez mukodhet szerintem.

Ha lenne egy telked, mar most nem tudnal raepiteni semmit kb 50 millio alatt, es mi lesz itt meg evek mulva.

2021. jún. 27. 14:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Nem olyan jó ötlet, mint ahogy elsőnek tűnt. A lakást 2 éve vettük, van még bőven rajta jelzálog. Jó áron el tudnám így is adni, de hiába a +20, még akkor is kevés jelenleg. Báőrhogy variálunk, kevés.
2021. jún. 27. 15:09
 18/19 anonim válasza:
Miért nem jó előtörleszteni a megtakaritást a hitelbe?
2021. jún. 30. 03:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem jelent gondot a havi törlesztő kifizetése, és kb. 8-9 év múlva ahogy továbbállunk jó lenne önerő. Arról nem beszélve, hogy kertes ház a cél, és itt Bp-en (nem akarunk kimenni az agglomerációba két gyerekkel)
2021. jún. 30. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!