Vásárolnátok most telket a XI-ben?
Figyelt kérdés
Van most felesleges 20 millió a családban. 8-9 év múlva tervezzük felhasználni, addig maradunk a jelenlegi lakásunkban. Gondoltam arra, hogy veszek egy telket addig is. Mindegy a besorolása, csak kíváncsi vagyok, mondjuk 10 év múlva el tudom-e adni jóval magasabb áron vagy ha addig belterületté nyilvánítanák, építenénk rajta.2021. jún. 26. 13:43
11/19 anonim válasza:
Utcanevet írj! Nem csak a berleti jogot árulják??
12/19 A kérdező kommentje:
Felhívtam. Nem bérleti jog, de csak az 50%-os tulajdoni hányadát árulja (osztatlan közös tulajdon, nincs használati megosztása)
2021. jún. 27. 13:00
14/19 anonim válasza:
Gondolom ez lenne az:
50% és nem tudsz rá építeni, kezdeni nem tudsz vele semmit.
Akkor inkább vegyél egy lakást valahol és add ki, aztán el, ha kell majd a pénz építkezésre a jövőben
15/19 anonim válasza:
Azt a részt tuti nem fogják átminősíteni! Nincs csatorna, és tele van önkormis bértelkekkel.
16/19 anonim válasza:
Balek lennel, ha ezt megvenned ilyen feltetelek mellett kerdezo.
Meg amugy van 20 milliod, van egy lakasod, akkor miert nem koltoztok most kertesbe? Ha eladjatok a lakast, nem tudom mennyit er, de ez mukodhet szerintem.
Ha lenne egy telked, mar most nem tudnal raepiteni semmit kb 50 millio alatt, es mi lesz itt meg evek mulva.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Nem olyan jó ötlet, mint ahogy elsőnek tűnt. A lakást 2 éve vettük, van még bőven rajta jelzálog. Jó áron el tudnám így is adni, de hiába a +20, még akkor is kevés jelenleg. Báőrhogy variálunk, kevés.
2021. jún. 27. 15:09
18/19 anonim válasza:
Miért nem jó előtörleszteni a megtakaritást a hitelbe?
19/19 A kérdező kommentje:
Nem jelent gondot a havi törlesztő kifizetése, és kb. 8-9 év múlva ahogy továbbállunk jó lenne önerő. Arról nem beszélve, hogy kertes ház a cél, és itt Bp-en (nem akarunk kimenni az agglomerációba két gyerekkel)
2021. jún. 30. 10:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!