Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kértek tőletek olyan bankszáml...

Kértek tőletek olyan bankszámla kivonatot a lakáshitelhez, amiben minden hó végén feltüntetésre kerül a záró egyenleg?

Figyelt kérdés
A mi bankunk egyszerűen nem ad ilyet, ilyenkor mi a teendő? Csak a havi beérkező és a kimenő tranzakciókat mutatja
2021. jún. 22. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is otp-s vagyok, és minden kivonaton ott a nyitó és záró egyenleg, én sem értem ezt a kérdést.
2021. jún. 24. 19:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát én meg azt nem értem, hogy amiket mi töltünk le azokon miért nincs rajta ilyesmi.

Ti letöltetik netbankból, vagy a bank adja ki nektek?

2021. jún. 24. 21:37
 13/15 xswerdy ***** válasza:
100%

nem lehet, hogy rossz helyen keresed? Minden netbankban le lehet tölteni simán számlaforgamat egy megadott időszakra. Az vagy minden tételnél mutatja az egyenleget, vagy nem, de a legtöbb banknál nem. De valahol biztos le lehet tölteni számlakivonatot is (Kontoauszug). AZ én német bankomban is kicsit kell keresni, de meg lehet találni. És azon van hó eleji és hó végi egyenleg.

Most megnéztem, hogy az osztrák Erste-ben ez hogy megy:

[link]

így csináltad? És ezen tényleg nincs kezdő és záró egyenleg?

2021. jún. 24. 22:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, hogy utána néztél! Sajnos így csináltuk és nem megfelelő a hitelhez :( Holnap teszünk még egy próbát személyesen a bankban, hátha ott tudnának adni
2021. jún. 24. 23:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Megoldódott! :)

A bankban kiadták személyesen, 4 havit kértünk ki, mind a 4 haviért külön kellett fizetni, de legalább megvan mostmár.

2021. jún. 25. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!