Kértek tőletek olyan bankszámla kivonatot a lakáshitelhez, amiben minden hó végén feltüntetésre kerül a záró egyenleg?
6, igen, ingatlant szeretnénk vásárolni, Magyarországon
7, Melyik banknál vagy? Én itthon kíváncsiságból az OTPtől is lekértem a bankszámlakivonatomat, de azon sem szerepel
Anno a K&H-nál vettük fel a hitelünket (4 éve) és akkor még OTP-s számlám volt. A K&H akkor hiteles számlakivonatot kért. Vagyis be kellett ballagnom az OTP-hez, kinyomtatták, aláírta valami fiókvezető, kifizettem ennek a díját és mentem.
Arra nem emlékszem, hogy a hó végi egyenleg látszott-e rajta, de amennyire én tudom nem is ez a lényeg a hitelvizsgálatnál, hanem pl. beérkező bér, egyéb rendszeres terhelések, szerencsejáték nyomai, stb.
Kérj ki hiteles számlakivonatot és vidd be azt. Ha nem fogadják el, akkor írja le az ügyintéző, hogy miért és keresd meg az ügyfélszolgálatot telefonon, hogy ezt a tájékoztatást kaptad és infót kérsz arról, hogy miért van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!