Hogyan lehet a mai világban házhoz jutni?
Nagyon magam alatt vagyok... A CSÓK mellett rettentően megugrottak az ingatlan árak, és csak hitel felvétellel lehetne házhoz jutni. Viszont adósságba mem szeretném magamat veri, főleg nem 20 évre, nem szeretnék a kisfiam mellé még 2 gyereket szülni sem, így számításba vettem más lehetőséget, és teljesen el vagyok keseredve.
Illetve mélységesen bosszant, h másnak meg 2-3-4 háza is van feleslegesen, üresen, kihasználatlanul, mégsem válna meg tőle mondjuk részletfizetéssel. Max tanyákat adnak így, de a munkám miatt városhoz kell közel maradnom, mert kot még a tanulmányi szerződésem. Pedig mennék én, önfenntartónak is ha lehetne... De nem... Nem tudom mit csináljak, v hogyan. Ötlet?
18# remelem hallottal deviza hitelesekrol, meg azert kivancsi vagyok hanyan kotnek hitelbiztositast, meg tegyuk fel bukjak a hitelt de a lakaspiac ossze esik eladna a hazat de mar arra se eleg az ara torlesszen. Lehet h most jok a hitel konstrukciok csak 20 evre elore senki se lat.
17# az elmult evekben (kb 7 ev alatt) 3szorosara nottek az ingatlan arak, nem azt mondom h 2013mas szintre vissza esnek vagy h egyaltalan esni fognak, de egyaltalan nem elkepzelhetetlen vagy lehetetlen akar felezni oket, a kerdes az h lesz e erre politikai akarat. A helyzet az h jelenlegi kormany eppen ellenerdekelt ebben hiszen epitoiparban utazik a legtobb oligarchank, illetve az ellenzeki programban is csak a berlakasok es ures lakasok hasznositasa szerepel, igertek amugy budapesten airbnb stoppot de azt se leptek meg.
Ettol fuggetlenul fent tartom h amig 220-230 a netto medianber addig kisse nevetseges arrol beszelni h az orszagban 600ezres hasznalt atlag negyzetmeter aron mennek a hasznalt lakasok (utobbi szam csak tipp de e kozeleben lehet most)
23: mondjuk annak, aki nem tud lakást venni, laknia viszont kell valahol...
Szerinted kinek?
Jelen pillanatban menj fel az ingatlan.comra es nezd meg hany kiado lakas van. Ha az ures lakasokat megadoztatnak ami nem kizart a jovoben akkor ezeket vagy piacra kell dobjak vagy ki kell adjak, ha hirtelen ennel is tobb kiado lakas lesz a piacon akkor vagy az alberlet arak lesznek igen alacsonyak ( ez esetben nem eri meh venni) vagy a kiadas helyett eladjak.
Marshall keresztet ajanlom mindenki figyelmebe, nem egy bonyolult dolog
"Ha az ures lakasokat megadoztatnak ami nem kizart a jovoben akkor ezeket vagy piacra kell dobjak vagy ki kell adjak,..."
Én nem tudom miről beszélsz!
Budapesten évtizedek óta van ilyen adó.
15 éve költöztem vidékre, a budapesti lakásom megtartásával.
A bejelentkezésemet 1 hónappal követően megjött Budapestről a határozat, hogy ennyi és ennyi a budapesti lakásom éves adója, KIVÉVE, ha abban laknak.
Mivel az enyémben születése óta lakott az akkor már felnőtt gyerekem, így nem kellett fizetnem.
Vagy mit szeretnél még ezen kívül?
Na látod! És ez nyilván a jövőben is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!