Hogyan lehet a mai világban házhoz jutni?
Nagyon magam alatt vagyok... A CSÓK mellett rettentően megugrottak az ingatlan árak, és csak hitel felvétellel lehetne házhoz jutni. Viszont adósságba mem szeretném magamat veri, főleg nem 20 évre, nem szeretnék a kisfiam mellé még 2 gyereket szülni sem, így számításba vettem más lehetőséget, és teljesen el vagyok keseredve.
Illetve mélységesen bosszant, h másnak meg 2-3-4 háza is van feleslegesen, üresen, kihasználatlanul, mégsem válna meg tőle mondjuk részletfizetéssel. Max tanyákat adnak így, de a munkám miatt városhoz kell közel maradnom, mert kot még a tanulmányi szerződésem. Pedig mennék én, önfenntartónak is ha lehetne... De nem... Nem tudom mit csináljak, v hogyan. Ötlet?
Házat sosem csikkzsebből vásárolt az átlagember.
Majd mindjárt megsajnállak.
1
De lehetet venni házat hitel nélkűl.
Ráadásul ha esetleg hitelt vettél fel, akkor sem volt ennyi egy ház ára mint most.
Megértelek kérdező. Mi ugyan ebben a helyzetben vagyunk párommal. Egyszerűen le pusztult házakra tíz milliókat elkérnek,amire még ugyan annyit rá kell költeni. És 3 gyerek nélkűl nehéz úgy hogy tényleg ne életűnk végéig fizessük a hitelt.
Nem is értem hogy a CSOKot miért nem csak új építésűre adták.
Meg vesz az ember egy 50 éves használt házat 20 millióért és mire megöregszik addigra a háza 110 éves lesz.
Kitartást hátha majd gondolnak az olyanokra is mint mi.
20 ev hitel nem is sok, nekem 30 evre van a hitel :D
Regen is hitelbol epitettek, vettek hazat az emberek.
Ha nem a lakashitelt fizeted akkor az alberletet, mert valahol lakni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!