Mennyi idő most Budapesten eladni egy ingatlant?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok mindentől függ. 55 m2 tégla lakás, 9 éve lett teljesen felújítva, tehát most jó állapotú, nincs túlárazva. Bennünket nem zavar, de tisztában vagyunk vele, hogy nagy hátránya: teljesen külkerületben van és a belváros BKV-val 1 óra kb. Nem adtunk még el ingatlant, ezért nincs tapasztalat. Környék rendezett, normális. 1 hónapja hirdetjük, de eddig csak nézelődők voltak.2021. jún. 18. 10:04
21/23 anonim válasza:
#20 Én amúgy vevőként azt tapasztalom, hogy sokan nem szeretnek alkudni, és rengeteg ember ideges tőle.
Nyilván vannak, akik rámennek arra, hogy szívesen alkudoznak, de mi is szívesen ráugrottunk azokra az ingatlanokra, ahol nem kellett már alkudnunk, mert "elég jó árban voltak". Volt 1-2 olyan ingatlan (egy évig néztük), ahol kiírták, hogy fix. ár (vagy telefonba mondták), és kb. tényleg annyiért adták, amennyire a többit le lehetett volna alkudni.
Az összes ilyen ingatlannál tömegekben jöttek az emberek megnézni és sokan tettek is ajánlatot és mindegyik el is ment, kb. egy hét után már "mentek szerződni"egy hónap után meg már lekerültek a hirdetések is.
22/23 anonim válasza:
18: Szerintem akkor nézegette a hirdetést régebb óta több olyan család, aki nem szeret alkudni, és amikor engedtél, akkor megjelentek.:)
23/23 A kérdező kommentje:
Minden esetre örülök, hogy elkelt.
2021. júl. 6. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!