Más is találkozott avval, hogy az ingatlanárakat nem néző emberek hogy kiakadnak az árakon?
Költöznék, de valahogy híre ment a településen sajnos, és tudják, hogy akkor 6.5m-ért vettem a házat.
Na most, ha költözni akarnék, megtakarításom nincs, ezt a házat kb 14M-ért kellene eladnom.
Még a leglepukkantabb helyeken is a 3 milliós házak most 15 millió.
Erre volt itt, aki idejött, hogy 4.5 milliót ajánl a házért, mert annyit ér...mert hogy a Béla annyiért vett 13 éve az utcájukban egy házat.
Elmagyarázni egy ilyennek az ingatlanpiacot, csok-it öreganyámat...képtelenség.
Kénytelen leszek ingatlanossal hirdetni emiatt, hivogassák őt ezek az elmeroggyantak.
Persze eladhatom a házat, amennyiért én vettem pár éve, de abból legfeljebb szabolcs megyébe költözök a c.sorra, amin nincs tető.
Nem tudom, ingatlanosnál fogom hirdetni, van egy jó csajszi ingatlanos a környéken, legalább beszélgetek vele. :)
Ő olyan kedvesen tudja elhajtani a halálba a vevőjelelölteket, sőt, még rá is kérdez valami trükkel a származásukra...nekem már komolyan nincs idegrendszerem a vevőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!