Más is találkozott avval, hogy az ingatlanárakat nem néző emberek hogy kiakadnak az árakon?
Költöznék, de valahogy híre ment a településen sajnos, és tudják, hogy akkor 6.5m-ért vettem a házat.
Na most, ha költözni akarnék, megtakarításom nincs, ezt a házat kb 14M-ért kellene eladnom.
Még a leglepukkantabb helyeken is a 3 milliós házak most 15 millió.
Erre volt itt, aki idejött, hogy 4.5 milliót ajánl a házért, mert annyit ér...mert hogy a Béla annyiért vett 13 éve az utcájukban egy házat.
Elmagyarázni egy ilyennek az ingatlanpiacot, csok-it öreganyámat...képtelenség.
Kénytelen leszek ingatlanossal hirdetni emiatt, hivogassák őt ezek az elmeroggyantak.
Persze eladhatom a házat, amennyiért én vettem pár éve, de abból legfeljebb szabolcs megyébe költözök a c.sorra, amin nincs tető.
Mert venni szeretnék befektetésnek egy lakást, de jó állapotút most már közel 1m/nm ár alatt nem kínálnak. Hát emiatt sajnos. :-)
Tudom, kapjam be, sokan cserélnének a "problémámmal". :-)
Ember, honnan jött neked, hogy ez hiszti? :-) Csak jeleztem, hogy drágák az ingatlanok, ne láss már bele többet, mint ami.
Semmi bajom az alkudozással, értelmes keretek között jó dolog.
Gondolom rám gondolt.
Mondj egy kokérónak nemet, meg próbálj neki valamit elmagyarázni.
Már rég lefeküdtél aludni, ő még mindig ott áll a kapuban, és mondja.
fingom nincs, mi igényelhető rá, meg pontosan mennyiért, az előző házamra 10m-t vettek fel, ami 8.4-ért lett eladva.
Nem tudom, mivel nem vettem soha igénybe ilyesmit.
Én csak az ingatlanok árának a növekedését látom.
Megköszönöd az ajánlatot és megmondod, hogy annyiért most nem adod el, mert jobb ajánlatra vársz.
A többi nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!