Budaörs, Budakeszi vagy Törökbálint. Hol vennének lakást?
Ingatlanosoknak nagyobb az összehasonlítás lehetősége. Nekünk, egyszerű polgároknak csak akkor van, ha éppen azt akarjuk, amit Te is.
Még egy megoldás: Keress rá az interneten mindhárom helységben a kínálatra és vonj el kb. 10 %-ot a kínált eladási árból. Ennyiért talán hajlandó eladni, ennyit talán tud engedni az árából.
Inkább azt tudom megmondani hol NE. :) Budaörsön a belvárost kerülném, nagyon zsúfolt, minden lyukat beépítettek, rendezetlen. Felfelé a hegyen, vagy Bp felé, esetleg a lakótelep környékén is jó kis környékek vannak.
Ha Törökbálint, akkor minden újgazdag Tükörhegyben gondolkozik. Nekem inkább a Fácán utca a favorit, vagy Annahegy. Utóbbi nyugisabb, egyszerűbb emberek lakják. Zengő utca környéke is szimpi, bár eléggé kieső. Ha nem zavar, hogy nem belterület, akkor nekem Pistálynak is megvan a maga szépsége... Esetleg a Telenor székházzal szembeni terület.
Budakeszit kevésbé ismerem, a közlekedés miatt ha csak eszembe jut elborzadok. :)
5 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!