Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért ilyen pofátlanok a...

Miért ilyen pofátlanok a háznézők?

Figyelt kérdés

Sáros időben nyugodtan bejönnek a házba cipőben. Ha szólok se vennék le, a szőnyegre is rámennek lazán.

Ha van gyerek az mászik rá mindenre, amint bejut. A szülő csak áll és les, mintha ez lenne a természetes. Amit meglát a szekrényeken nyúl is hozzá, dobálja, de olyan is volt aki felrúgta a falhoz állított macska etetőt stb. Repült minden.

A kertben a gépeimbe rúg, persze ha szólok hogy ha baj lesz nyithatják a pénztárcát akkor nagyon kicsit oda szólnak...inkább felháborodnak rajtam..

Nekem kell a buz1gyerekükre vigyázni, őrködni.

Az se érdekli őket ha tűbe nyúlkál, éles fűrésszel játszik a kölykük..

Tegnap pl felvette a gyerek a kinti septűt és elkezdte vele verni a ház falát, az ablakot. Anyuka nagyba mosolyog. Utána ugyanezt akarta eljátszani vasrúddal. Nagyon cuki. Ha kárt okoz, nem gondolják hogy fizetni kell?

Minek jönnek gyerekkel, hiszen ez se tudta megnézi se a házat, mert a gyereket kellett kergetni,nézni?

Vagy miért nem képesek megnevelni, hogy más házában nem nyúlkálunk, nem rongálunk?

Volt olyan is hogy kint hagytam valami kekszet a vitrines szekrényben és nyugodtan felbontották, ették, mintha otthon lennének.

Egy öreg papa még kávét is kért.

Másoknak is vannak ilyen háznézőik, vagy csak én vonzom be?

Úgy fel tudnak húzni, főleg a neveletlen gyerekesek.. remeg a kezem az idegtől.

2021. jún. 2. 07:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekunk egyszer egy kozvetito az elmebeteg unokajat hozta. Folyamatosab orditozott beszelt a 8 eves gyerek. Egyszeruen nem tudtam figyelni es alakast megrosszabbnak lattam.

Akkor megfogadtam,h gyerek soha ne legyen ott.

A kerdezo tiltsa ki a gyerekeket. Joga van hozza.

2021. jún. 5. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!