Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért ilyen pofátlanok a...

Miért ilyen pofátlanok a háznézők?

Figyelt kérdés

Sáros időben nyugodtan bejönnek a házba cipőben. Ha szólok se vennék le, a szőnyegre is rámennek lazán.

Ha van gyerek az mászik rá mindenre, amint bejut. A szülő csak áll és les, mintha ez lenne a természetes. Amit meglát a szekrényeken nyúl is hozzá, dobálja, de olyan is volt aki felrúgta a falhoz állított macska etetőt stb. Repült minden.

A kertben a gépeimbe rúg, persze ha szólok hogy ha baj lesz nyithatják a pénztárcát akkor nagyon kicsit oda szólnak...inkább felháborodnak rajtam..

Nekem kell a buz1gyerekükre vigyázni, őrködni.

Az se érdekli őket ha tűbe nyúlkál, éles fűrésszel játszik a kölykük..

Tegnap pl felvette a gyerek a kinti septűt és elkezdte vele verni a ház falát, az ablakot. Anyuka nagyba mosolyog. Utána ugyanezt akarta eljátszani vasrúddal. Nagyon cuki. Ha kárt okoz, nem gondolják hogy fizetni kell?

Minek jönnek gyerekkel, hiszen ez se tudta megnézi se a házat, mert a gyereket kellett kergetni,nézni?

Vagy miért nem képesek megnevelni, hogy más házában nem nyúlkálunk, nem rongálunk?

Volt olyan is hogy kint hagytam valami kekszet a vitrines szekrényben és nyugodtan felbontották, ették, mintha otthon lennének.

Egy öreg papa még kávét is kért.

Másoknak is vannak ilyen háznézőik, vagy csak én vonzom be?

Úgy fel tudnak húzni, főleg a neveletlen gyerekesek.. remeg a kezem az idegtől.

2021. jún. 2. 07:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Házat még nem adtam el, csak lakást, de ilyet sosem tapasztaltak. A cipőt is megkérdezték, én nem vetettem le velük, tudtam, majd feltakarítok utánuk, de nálunk csak kő és parketta van, az könnyen feltakarítható. Kávéval pedig nem sajnálom, szolgálok. Egyszer egy gázszerelő "utasított", hogy főzzek neki kávét. Közöltem, nem kávézunk (pedig de), egy pohár vizet azonban adhatok. Ha udvariasan megkérdezi, kaphat-e, főztem volna, mert nem sajnálom, de a bunkó stílust nem viselem el. A szolgáltatásért pedig fizetek.
2021. jún. 2. 08:03
 2/21 anonim ***** válasza:
25%

* Kávéval pedig, sajnálom, nem szolgálok.

Jesszus, mennyi elírás. Bocs.

2021. jún. 2. 08:05
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Sok bunkó köcs#g ember van sajnos.
2021. jún. 2. 08:44
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Én amikor a lakásom árultam, ahol fehér gyapjúszőnyegeim voltak, gondoskodtam ilyenről, amit egyébként is mindig tartok otthon, mert nem mindenkivel vetethetem le a cipőjét:

[link]

A többivel kapcsolatban meg kénytelen vagyok azt írni, hogy az ingatlan ára és minősége határozza meg az érdeklődők minőségét is.

Ha olcsó, leroggyant ingatlant árulsz, lehetőleg még rossz helyen is, akkor az a réteg keres meg, akiknek mindez megfelel, mert alapvetően egy alja réteg, akik igénytelenek, neveletlenek és gőzük nincs a kultúráról.

Én életem során már 3x adtam-vettem ingatlant, de ilyesmiket még soha nem tapasztaltam az érdeklődőknél.

2021. jún. 2. 08:58
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen sztorikat hol lehet átélni a valóságban? :D Úgy érzem nekem túl unalmas életem van, mert velem ilyenek még sosem történtek.
2021. jún. 2. 09:03
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

" túl unalmas életem van, mert velem ilyenek még sosem történtek."

Irigyellek. Nekem volt hogy ebédet hoztak a lakásnézőbe és ott akarták megenni az ebédlőmben. Még ők háborodtak fel hogy nem volt ott mikróm. Volt amikor az anyóst is hozták magukkal, egyszer csak eltűnt. Nekiálltam keresni erre ott horkolt a nappaliban a kanapén. Volt egy család aki 6szor nézte már meg a lakást, 7-szer is megakarta, persze munkaidőben én meg nem akartam több szabadságot kivenni, mondták hogy joguk van megnézni a lakást, ha kell rendőrt hívnak a lakáshoz hogy bemehessenek.

Sok olyan van aki hozza az "építőiparban jártas" haverját akinek fingja sincs az építőiparról de szidja a lakást.

Aztán van aki pofátlannak tartja az árát és kielőadást tart hogy mennyire szívtelen vagyok.

Sok lakásomat árultam már, hozzáteszem a 90%-a a lakásnézőknek normális, rendes.

2021. jún. 2. 09:18
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
#4 Biztos van valami abban amit mondasz, viszont nem feltétlenül igaz. Az utóbbi 2 hónapban mi is háznézőben vagyunk, és pont a múlt héten néztünk meg egy házat ami 65 millióért volt meghírdetve. Nyilván ez még nem számít egy luxusingatlannak, nem egy második kerületi kastély, de semmiképp nem nevezném egy putrinak sem. Pont úgy értünk oda, hogy az előttünk nézelődő pár a két gyerekével még nem végzett, így várnunk kellett 5-10 percet, de az is bőven elég volt... A gyerekek eszméletlen módon viselkedtek, ütögették az ablakokat a piszkos kezükkel, leszaggatták a hölgy virágait, felrúgtak egy virágcserepet és úgy ordibáltak hogy a saját gondolataim nem hallottam. A pár természetesen SEMMIT nem csinált, szépen beszélgettek tovább a hölggyel, aki láthatóan fusztrált volt. Gyakorlatilag miután elmentek még a hölgy kért tőlünk elnézést amiért ilyen hangosak voltak az előttünk lévők és amiért várnunk kellett, viszont nem számított rá, hogy több mint 90 percig tart majd megmutatni a házat a párnak. Ezek után én simán el tudom hinni amit a kérdező leírt. Fogalmam sincs hogy mi történt az utóbbi 6-8 évben, de olyan pofátlan módon tudnak a gyerekes szülők viselkedni, hogy az már valami sitcom-ba illene. Éttermekben, múzeumokban, mozikban, boltokban... néha tényleg csak kapkodok az állam után amikor azt látom/hallom hogy egyes gyerekes szülők mit meg nem engednek maguknak és ami talán még elszomorítóbb, hogy észre sem veszik magukat.
2021. jún. 2. 09:29
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

4-es vagyok

Jó, akkor csak annyit mondok, hogy NEKEM ilyenekhez még nem volt "szerencsém" eladóként.

Viszont, ahogy magamat ismerem, ha ilyen előfordult volna, akkor simán felszólítom a szülőket, hogy fegyelmezzék meg a gyerekeiket, mert különben befejeztük a házbemutatást. És ehhez tartom is magam.

2021. jún. 2. 09:54
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

"mondták hogy joguk van megnézni a lakást, ha kell rendőrt hívnak a lakáshoz hogy bemehessenek"

Mivan????

Velem egyszer fordult elő, hogy egy bájos középosztálybéli párocska, félidős terhes asszonykával az élen mindennek elmondott, ami eszükbe jutott. Megnézték a lakást, eleve alkudni akartak 10%-ot, majd közölték, hogy jó, legyen, nekik megfelel, intézik a hitelt...

Én meg mondtam, hogy ne siessenek, van más érdeklődő is, neki is megmutatom és majd döntök. Majd megállapodtam egy külföldi befektetővel, aki euróban fizetett, azonnal. Amikor visszahívtam, hogy elnézést, de elkelt a lakás, minden voltam, csak kisasszony nem.... Olyan válogatott szitokszavakkal küldtek el a picsába, hogy csak lestem. Voltam én hazaáruló is...

Szó nélkül bontottam a vonalat.

Ilyen is van.

2021. jún. 2. 10:03
 10/21 anonim ***** válasza:
95%
En is tapasztalom. Már telefonon mondom a virusra hivatkozom persze nem ez az igazi ok hogy gyerek sajnos nem jöhet es maximum 2 fő jöhet egy időpontban. A hétvegi nézők általában 80% ban lakásturisták ha gyerekkel rokonokkal jönnek.Hozzám nem jöhetnek az biztos.
2021. jún. 2. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!