Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tényleg ennyire pofátlanok a...

Tényleg ennyire pofátlanok a strandi büfék árai? Vagy csak nekem tűnik drágának?

Figyelt kérdés

Lángosos kisbusz áll a dunaparton. Barátnőmmel odamegyünk, mondjuk két sajtos tejfölöset kérünk. Rendben 8500Ft-lesz. Én nézek rá: Hogy mennyi? Borravalónak meg egy huszast adjak? És elmentünk.

Na. azért áljon már meg a menet. 4250Ft egy k*rva lángos?

Balaton parton ennél is rosszabb. Hihetetlen! Egy fél literes fanta ára 2990. Hát elmennek a jó büdös francba. A Magnum jégkrém tavaly 800 Ft volt, most pedig 3400. A jó édes anyjukat már!

Én plusz a barátnőm, ha eszünk fejenként egy-egy lángost, jégkrémet és fantát akkor kerül nekem összesen egy huszasba. Durván. Tavaly ez az egész 2500 Ft ból kijött.

2020. júl. 30. 23:12
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Mintha egy tízes lenne egy liter benzin. Értem én, hogy nem volt jó nekik ez a karantén cucc, de azt nem így kell behozni. 10 ből 7-en inkább lemondják a rendelésüket az ár hallatán. Tudom, mert ott ültünk, mert nagyon éhesek voltunk.
2020. júl. 30. 23:15
 2/25 anonim válasza:
52%
Ilyen, amikor fideszre szavazunk. Csodálkoztok?!
2020. júl. 30. 23:22
 3/25 anonim válasza:
81%
Ez most komoly ? Remélem ez csak valami kamu vagy vicc
2020. júl. 30. 23:28
 4/25 anonim ***** válasza:
83%

Azert durva, mert mikor egy angol pubban ennyiert minosegi kajat eszem, akkor nemcsak a dolgozok fizetese a tobbszorose, a rezsi is garantaltan sokkal magasabb, es olyan antik butorokkal van berendezve, frissen tapetazva, nincs egy olcso gagyi berendezesi targy, hogy ilyenkor felmerul, hogy mekkora hasznot akarnak huzni nalunk azonnal vallalkozok.

Az viszont igaz, hogy ilyen eszelosen magas munkaadoi jarulek, meg altalanos forgalmi ado, ami Magyarorszagon van, az abszurd.

A Covid ota tortent aremelesek miatt viszont most nem duhongenek, ha otthon elnek. Tenyleg semmi tamogatast nem kaptak, alig tudnak talpon maradni, es addig jo, amig munkat tudnak adni.

En altalanossagban a Covid elotti kapzsisagon vagyok kiakadva. Kulfold olcsobb es nagyon mast nyujtanak.

2020. júl. 30. 23:48
 5/25 A kérdező kommentje:

2: mi köze ennek a fideszhez? (vagy "nek") A jelenlegi felhozatalból a fidesszel járunk a legjobban. gyurcsánnyal százszor rosszabb lenne. A többi majommal mégrosszabb :/ Ezt csak úgy megjegyzem.

A pofátlan áraknak semmi köze a politikához. Covid "után" érdekes a strandbüfék 10x drágábbak lettek. Ennyi erővel én meg majd egy db szendvicset árulok havonta 500e Ft-ért. Abból majd megélek.

Abba nem gondolnak bele, hogy akikkel kifizettetik azok is részesei voltak a karanténnak? Nekem kb 2 hónapig nem volt fizetésem. Nulla. Semmi. Erre fizessek még többet? Igaz, hogy takarékosnak kell lenni és akkor nincs gond. Így is tettem, észre sem vettem volna, hogy nincs fizum.. De azt észre veszem, hogy sokan a lakásukat vesztették el azért, mert semmijük nem maradt. Most meg fizessék a 4 ezres lángost.

3-mas. Sajnos nem :( Ez a kőkemény valóság.

2020. júl. 31. 00:47
 6/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt kirakva tábla az árakkal?

Én azért csináltam volna erről egy képet.

Ez irreálisan magas ár mindenre.

Szerintem büntethető is.

2020. júl. 31. 05:47
 7/25 anonim ***** válasza:
89%

Ezt el se tudom hinni :O

Ez random büfé?

De amúgy a 4-essel érték egyet. Az hagyján hogy drága, de olyan mirelit moslekot szolgálnak ócska műanyag tányéron hogy gusztusom nincs azt enni

2020. júl. 31. 06:35
 8/25 anonim válasza:
91%
Ha ilyen letezik Magyarorszagon, en fizetem neked a kovetkezo langosozasodat. Dragak a bufek a strandokon, de meg a Lupán se 3000 egy fanta es plane nem 4250 egy langos :DDDD azert kamuzni nem kell, akarmennyire is ki van akadva a csoro fejed. Lefotozod nekem, es ha igaz, fizetek mindent. Kamugep.
2020. júl. 31. 07:04
 9/25 Micimacko67 válasza:
89%

Kérdező, konkrét hely, büfé megnevezése...addig ez csak kamu!

Múlt heti keszthelyi tapasztalatok:

lángos 550-850 Ft attól függően, hogy mit kérsz rá! Hamburger 1000 ft, még az igazi régi bucis...

Sertéspörkölt köret nélkül 1100 ft, pacalpörkölt köret nélkül 1500 ft. Félliteres üdítő 600 ft.... Helyszín: Keszthely,Libás strand

2020. júl. 31. 07:15
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Vannak pofátlan árak is, de meg kell nézni, hol kajálsz. Mi most voltunk egy hetet a Balatonon, igaz, a parton meg sem néztük a kaja árakat, mert vittünk és nem is igazán strandolni mentünk, de lehet találni normálisakat.

Pl. Keszthelyen közel a strandhoz találtunk egy éttermet, minden nap volt menü, 1800 Ft volt az ára, nagyon finom levessel és másodikkal. Három fajta levesből és 5 fajta másodikból lehetett választani minden nap. És ugyanilyet találtunk Hévízen is. Mindkét étteremben nagyon sokan voltak, mert az emberek sem hülyék. Hosszabb távon ezek az éttermek járnak jól.

2020. júl. 31. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!