Tényleg ennyire pofátlanok a strandi büfék árai? Vagy csak nekem tűnik drágának?
Lángosos kisbusz áll a dunaparton. Barátnőmmel odamegyünk, mondjuk két sajtos tejfölöset kérünk. Rendben 8500Ft-lesz. Én nézek rá: Hogy mennyi? Borravalónak meg egy huszast adjak? És elmentünk.
Na. azért áljon már meg a menet. 4250Ft egy k*rva lángos?
Balaton parton ennél is rosszabb. Hihetetlen! Egy fél literes fanta ára 2990. Hát elmennek a jó büdös francba. A Magnum jégkrém tavaly 800 Ft volt, most pedig 3400. A jó édes anyjukat már!
Én plusz a barátnőm, ha eszünk fejenként egy-egy lángost, jégkrémet és fantát akkor kerül nekem összesen egy huszasba. Durván. Tavaly ez az egész 2500 Ft ból kijött.
Ez akkora kamu, hogy arra szavak nincsenek. Kizárt dolog, hogy egy lángos 4 250Ft meg a Fanta 2 990. Persze, hogyne. Mond már meg ez hol van, mi a neve?
Én múlt héten voltam Balatonon, 1 000 Ft egy sajtos-tejfölös lángos, kb 500 Ft a fél literes Fanta, Cola stb. Még a legpucosabb belvárosi étteremben sem kérnek el ennyit egy üdítőért, ezt kicsit túltoltad.
Én nem ezt tapasztaltam.
Mi szerdán 12.000ft-ból ebédelünk négyen a Balatonon. (Ederics) Husit, halat, üdítőt, kávét... Még külön jó étvágyat is kívántak, nagyon pozitív élmény volt :)
Nem hiszem el, eleve nem sokáig működne a hely. Ha még a vírus előtti állapotok lennénk sok külföldivel, akkor talán, hogy egy átbaszós hely, de még akkor se.
Mondj pontos helyet, hogy merre van ez a hely
Ilyen helyek már a hírekben lennének. Így is méregdrága a lángos 1000 felett, de hogy több mint 2000/db...
Az üditőről meg annyit, hogy anno fővárosi szórakozóhelyeken fordult néha elő, hogy átb@szásként eladtak pár decis üditőt, stb. több ezerert, de azt is inkább külföldiekkel csinálták meg.
Jav. 4000/db
Nyugaton nincs ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!