Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tényleg ennyire pofátlanok a...

Tényleg ennyire pofátlanok a strandi büfék árai? Vagy csak nekem tűnik drágának?

Figyelt kérdés

Lángosos kisbusz áll a dunaparton. Barátnőmmel odamegyünk, mondjuk két sajtos tejfölöset kérünk. Rendben 8500Ft-lesz. Én nézek rá: Hogy mennyi? Borravalónak meg egy huszast adjak? És elmentünk.

Na. azért áljon már meg a menet. 4250Ft egy k*rva lángos?

Balaton parton ennél is rosszabb. Hihetetlen! Egy fél literes fanta ára 2990. Hát elmennek a jó büdös francba. A Magnum jégkrém tavaly 800 Ft volt, most pedig 3400. A jó édes anyjukat már!

Én plusz a barátnőm, ha eszünk fejenként egy-egy lángost, jégkrémet és fantát akkor kerül nekem összesen egy huszasba. Durván. Tavaly ez az egész 2500 Ft ból kijött.

2020. júl. 30. 23:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell egybol a legmenobb helyre bemenni egy tejfolos langosert ... egy exclusive yaht-clubban vagy a golfpalyan tenyleg nem olcso a fogyasztas :)

Keress inkabb BUFE feliratu bodegat!

2020. júl. 31. 12:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vonom kétségbe amit írsz, de annyiban tartom valószínűtlennek, hogy ezen az áron akár egy db. lángost is el tudna adni, ergo az első hónapban csődbe ment volna.

A liszt ára nem ment feljebb, 150-300 között mozog, de nyilván az ilyen helyen nem a legdrágábbat veszik.

1 kg lisztből 12 nagy méretű lángost lehet készíteni, gyakorlatilag az önköltségi ára liszttel, élesztővel, olajjal, sajttal tejföllel darabonként maximum 120 Ft, ezért is volt mindig is a világ legnagyobb üzlete.

Nekünk a Balatonnál van nyaralónk, azt tapasztaltunk, hogy mivel valamelyest kevesebb a turista, a vendéglátásban az árak nem mentek feljebb.

2020. júl. 31. 12:22
 23/25 A kérdező kommentje:
DUnaparti büféskocsi Vác-nál és strandi büfé tihanyban. De hogy ez miért volt ilyen fontos... Szerintetek végig nézem az ÖSSZES létező büfét, hogy összehasonlítsam az árakat? A legközelebbibe elmentünk, tapasztaltunk és kész. A f*szom fog mindent fotózni..
2020. júl. 31. 12:36
 24/25 anonim ***** válasza:
69%
Siófok mellett meg 10 forintért árulnak Ferrarikat. Bizonyíték? Hát én tapasztaltam és kész.
2020. júl. 31. 12:41
 25/25 anonim válasza:
86%
Tihanyban dolgozom, ismerem az ottani bufeseket egytol egyig, amit leirsz az hazugsag. Akar fel is jelenthetnenek erte. Egyik se arulja ilyen aron a langost, se az uditot.
2020. júl. 31. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!