Miért ilyen értetlenek, buták, pofátlanok az emberek?
Direkt csinálja, egyértelmű, egyre hangosabban szól nála minden. Még az is meglehet, hogy elmegy itthonról, mert ilyen nincs, hogy nonstop megy valakinél valami. Most pl. rádió vagy a tv duhog nála. Még nincs 8:00 óra se és ez megy tegnap délután óta.
Ma este ezt meghallom 21:00-kor is akkor megkeresem. Ha nem fejezi be akkor egy az egyben ki hívom a rendőröket. Sok pénze van remélem az illetőnek, mert csendháborítás miatt, 10.000-es csekket a kezébe fogják nyomni.
"csendháborítás miatt, 10.000-es csekket a kezébe fogják nyomni."
A te oldaladon állok kérdező, viszont hiába hívod ki a rendőröket nem jönnek ki. Ha mégis kijönnek akkor 2-3 óra múlva. És elsőre csak figyelmeztetnek nem büntetnek.
Utána meg hallgatózol, és most is szól nála valami, csak halkabban... Mert normális hangerőn nem hallgathatja?
Ezt a zsinórral fojtogatást meg azonnal felejtsd el.
Bármikor jönnek ki az éjszaka folyamán, ha 3 vagy 4 óra múlva, akkor is hallani fogják még. Most viszont bepöccentem mert ami sok az már sok. Felöltöztem és átmentem, bekéredzkedtem a túlsó házba. Emeletről emeletre jártam és hallgatóztam, semmi eredmény. Ugyanezt megtettem a mi épületünkben is és legnagyobb meglepetésemre a fölöttem levő lakótól jött ki zene. Nem kopogtam be, még egyszer a nap folyamán vagy az éjszaka folyamán megfogok bizonyosodni erről a dologról, tuti biztosra akarok menni.
Egy öregasszony lakik fölöttem ezer éve már, nem tudom elhinni, hogy ő csinálja ezt éjjel meg nappal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!