Miért ilyen értetlenek, buták, pofátlanok az emberek?
Modern zenét hallgat a mammer?
Betojás! Sokszor tényleg nehéz megállapítani, honnan is jön a hang.
De szar eleted lehet, ha a vasarnapod igy toltod, ahelyett hogy mennel valami origramra, es kikapcsolnal....
De az is elarul rolad mindent, hogy itt agreszorkodsz a neten, fenyegetozol, aa rendort is hivsz, de higy bekopogj es megkerd, hogy hallkitson... na ahhoz kell am az intelligencia!
Csöngess be hozzá első körben. Van, akinél ez is változást eredményez (nálam pl. lejött az alsó szomszéd szólni, hogy mikor este 11-éjfél körül a konyhában hallgatom a rádiót, az hozzá felhallatszik, és zavarja. Elnézést kértem, azóta nem hallgatom este a rádiót, és nappal is csak halkabban, tényleg fogalmam se volt, hogy áthallatszik).
Alattunk viszont egy visítozó neveletlen gyerek lakik, akikhez mikor lementem szólni, hogy aludni, dolgozni, élni nem lehet itt a napi 15 hisztirohamtól, akkor közölték a kedves szülők, hogy ez egy gyerek, nincs mit tenni.
Aztán felvettem a visítását telefonnal (hogy mennyire hallatszik fel a lakásomba), kiraktam a lakótelep közös facebook-csoportjába, ahol darabokra szedték az anyukát, majd aprópénzzel megtöltött befőttes üvegeket oktojáltam az asztalomra (a gyerekszoba fölötti szobám a "dolgozószoba"), és minden egyes alkalommal, mikor a gyerek sikított, elkezdtem püfölni az asztalt, mint állat. Érdekes módon fél perc alatt el tudják hallgattatni azóta, hogy tudják, hogy hallom, és hogy ki is bacok velük nagyon, ha nem tesznek valamit.
#14:
Ahogy ehhez a stílushoz is ugye, kőbunkókám.
# 14: Az ilyenhez nem csengetni kell, hanem egy az egyben rárúgni az ajtót.
Mindegy most már begorombult másik két hozzátartozóm is, háború van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!