Miért ilyen pofátlanok az emberek? Miért kíváncsiak olyanra amihez semmi közük?
""Hát...a magyarok ilyenek.""
NE álltalánosits!
Van akiknek ilyen a természete.Össze vissza hablatyonak,meg pofátlanul kiváncsiak és nem ég le a bör a képükröl...
Ez számomra is új, itt ahol én élek nem ilyenek, és a rokonok sem, és azok barátai sem.
De ha ilyen kérdéssel találkoznék, szerintem frappánsan kikerülném a kérdést. :) Humorral, intelligensen kell ezeket a helyzeteket kezelni, hogy pozitív maradhass mások szemében, és a te lelked se szennyeződjön be.
Teljesen felesleges felhúzni magad ezen, örülj neki hogy nem ilyen vagy. Inkább "neveld" őket a másfajta szemléleteddel.:))
A Való Világ utóhatása valamint azok a tévéműsorok amik másról sem szólnak,csak az ember magánéletéről. Csak azzal foglalkoznak amihez semmi közük! A fővárosból költöztünk vidékre és amióta vidéken élünk azóta a kérdésednek megfelelő helyzetet tapasztalom.Amikor valaki munkát végez nálunk a szomszédom megkérdi a munkavégzőt:mennyi pénzt kap a munkájáért.Már a posta elkezdi a furkálást a levélolvasásával,hogy legyen valami történés az "unalmas" lakóhelyen. A másik szomszédom beszólt,hogy nyissam nagyobbra az árammérő óra szekrény ajtaját,hogy ő lássam milyen mérőóra van benne.Ledöbbent az álla amikor azt mondtam semmi köze hozzá. Gondolom te is vidékről beszélsz,mert ehhez hasonló a városi életben nem igazán fordul elő.
Azon én nem akadnék ki mert egy "75 éves nő" benézett a pólómba.Simán megmutatnám neki a bugyimmal együtt.Lehet,nem is a melltartód érdekelte,hanem a fiatalság bőre?
Velem is gyakran viselkednek így az emberek..olyan mintha kérdőre vonnának..holott semmi közük nincs.
Én a legtöbb ilyen kérdést rosszindulatú kíváncsiságnak nevezem..kezelni, úgy kell, hogy egyszerűen közölöd, hogy az bizony magánügy :) Most nehogy már el kelljen meséld az estéd..
"Lehet lepontozni, de ezekre mindig az nem válaszol aki"-nek van tartása és normál értékrendje.
Kicsit kijavítottalak kedves 5-ös :) De még egy két kérdés akkor csak neked: borotválod? Mekkora a jancsid? Voltál már együtt lóval? Még szűz vagy ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!