Mikor jutottunk oda, hogy az emberek bűnüznek,
pofátlanok, és még nekik áll feljebb ha szólsz?
Figyelt kérdés
Pl mozgáskorlátozott helyre beállnak a kocsijukkal, oda ment a csávó megkérdezte van-e kártyája mondta, hogy nincs, és mondták neki, hogy akkor arrébb állna, lehet valaki ide akarna állni. Erre: "ki vagy te, hogy kioktatsz engem? Na húzz el a csába mielőtt kiszállok!"
Mikor jutottunk el oda, hogy az emberek bűnöznek, és még nekik áll feljebb?
most nem azé, de az ilyen önkéntes rendőröket én se szeretem...
hadd döntsem már el, vagy mindenki saját maga, az élet melyik oldalát választja, és akkor viselje is annak következményét...de h még vki ismeretlenül, ki is oktasson, az már durva!
2013. okt. 30. 13:35
3/13 anonim válasza:
megnéznélek, mikor a lesötétített , fekete AMG mercivel beállnak a szokásos helyre a legelső parkolóba, ami ált mozgássérültek részére van fenn tartva...
és kiszáll belőle egy ogre akinek kb akkora a karja mint neked a derekad...ott megnézném a kemény legények makogását...:)
2013. okt. 30. 13:39
4/13 anonim válasza:
hát igen csak az a szomorú, hogy azoknak az ogréknak még a rendőrök sem mernek szólni :D
egyébként kérdező, szerintem ez a rohadt nagy demokrácia eredménye
most ha valaki úgy dönt, hogy azt csinál amit akar, akkor azt általában meg is tudja tenni
2013. okt. 30. 13:43
5/13 anonim válasza:
2-es, te hulye vagy. Gondolom vagod, hogy a mozgasserult hely a mozgasserulteknek van fenntartva, hogy ne kelljen a parkolo tulso vegebol atszenvedni magukat a bejarathoz. Es ha egy lusta paraszt elfoglalja ezt a helyet, jo hogy raszolnak.
2013. okt. 30. 13:54
6/13 Shai-Hulud válasza:
Semmi baj, itt meg a #2-es hely a parasztoknak volt fenntartva, teljesen szabályosan el is foglalta egy.
2013. okt. 30. 14:13
7/13 anonim válasza:
semmi baj kedves utolsó...látom a nyomik az utolsó helyet bérelték ki:)
2013. okt. 30. 14:22
8/13 anonim válasza:
2es vagyok...amúgy akik itt most előadják magukat ők képviselik a fiat seicento meg suzuki alto kategóriát, vagy a bkv táborát erősítik:)
2013. okt. 30. 14:24
9/13 anonim válasza:
igen, valószínüleg sok köze van az autójuk típusának ahhoz, hogy ismerik a szabályokat vagy, hogy belegondolnak a mozgáskorlátozottak helyébe
2013. okt. 30. 14:36
10/13 anonim válasza:
A 2-esnek pedig 14 centis farka van, amit egy BMW X5-ossel kompenzal. Buszken parkol le otthon, a 10 emeletes arnyekaban, es probal nem gondolni a torlesztoreszletekre, mikozben kenyszeredett mosollyal var a liftre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!