Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért ilyen pofátlanok a...

Miért ilyen pofátlanok a háznézők?

Figyelt kérdés

Sáros időben nyugodtan bejönnek a házba cipőben. Ha szólok se vennék le, a szőnyegre is rámennek lazán.

Ha van gyerek az mászik rá mindenre, amint bejut. A szülő csak áll és les, mintha ez lenne a természetes. Amit meglát a szekrényeken nyúl is hozzá, dobálja, de olyan is volt aki felrúgta a falhoz állított macska etetőt stb. Repült minden.

A kertben a gépeimbe rúg, persze ha szólok hogy ha baj lesz nyithatják a pénztárcát akkor nagyon kicsit oda szólnak...inkább felháborodnak rajtam..

Nekem kell a buz1gyerekükre vigyázni, őrködni.

Az se érdekli őket ha tűbe nyúlkál, éles fűrésszel játszik a kölykük..

Tegnap pl felvette a gyerek a kinti septűt és elkezdte vele verni a ház falát, az ablakot. Anyuka nagyba mosolyog. Utána ugyanezt akarta eljátszani vasrúddal. Nagyon cuki. Ha kárt okoz, nem gondolják hogy fizetni kell?

Minek jönnek gyerekkel, hiszen ez se tudta megnézi se a házat, mert a gyereket kellett kergetni,nézni?

Vagy miért nem képesek megnevelni, hogy más házában nem nyúlkálunk, nem rongálunk?

Volt olyan is hogy kint hagytam valami kekszet a vitrines szekrényben és nyugodtan felbontották, ették, mintha otthon lennének.

Egy öreg papa még kávét is kért.

Másoknak is vannak ilyen háznézőik, vagy csak én vonzom be?

Úgy fel tudnak húzni, főleg a neveletlen gyerekesek.. remeg a kezem az idegtől.

2021. jún. 2. 07:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
lakásnéző családok 90%-a lakásturista.
2021. jún. 2. 10:08
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Így van nem akarnak azok vasarolni
2021. jún. 2. 10:32
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Tavaly voltunk lakásnézésben. Több még lakot ingatlant is megnéztünk. A cipő levétele sehol nem volt elvárás, bár mindenhol megkérdeztük. Nem volt sehol szőnyeg, mi autóval mentünk tehát csak a helyszínen szálltunk ki, nem hordtuk be a sarat. Szőnyegekre igyekeztünk nem rálépni, de ahol padlószőnyeg volt ott nyilván ez elkerülhetetlen. Nincs gyerekünk,de ha lett volna se visszük magunkkal, nem is értem. A gyereket úgyis tök más fogja érdekelni. Kávé, eszem-iszom sehol se volt, tényleg pofátlanság simán kávét kérni. Most azt a fél-egy órát nem kibírja anélkül? Amikor a lakásunkat jöttek megnézni, hálistennek akkor se volt semmi extra: én mondtam hogy a cipőt nem kell levenni, parketta volt mindenhol, könnyű volt feltakarítani. Nem nézelődtek bunkó módon, szekrényekbe nem nyúltak bele. Azok akik ennyire bunkók, szerintem nem is akarnak ingatlant venni csak turistáskodnak.
2021. jún. 2. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sok lett most a lakasturista
2021. jún. 2. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

Velem sajnos még nem történt ilyen, nagyon jó kis esetek vannak 😁

A legfurcsább az volt, amikor azzal indított, hogy kicsit messze van a központtól. (Nyilván tudta a címet, úgy jött oda) aztán nézegetés közben mondta, hogy azt hitte nincs ennyi ház a környéken, ő nyugodtabb helyet keres. Azért ez a két dolog ellentmondásos egy kicsit.

2021. jún. 2. 13:00
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Nekem jött egy fura alak egyszer már a telefonba el kezdte magyarázni hogy mennyire pénzéhes vagyok de megveszi a 30 milliós lakásomat 15-ért, persze hitellel.
2021. jún. 2. 13:31
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyet már a telefonban el kell hajtani. Nem is értem, hogy miért beszéltél meg vele személyes találkozót?

2021. jún. 2. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is el akartuk adni a házunkat, de olyan minősíthetetlenül viselkedő emberek jöttek ráadásul családostul, hogy azt mondtam, hogy nem, felújítottuk, ma is ott lakunk.
2021. jún. 2. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szabj határt, max két ember, gyerek nèlkül. Akit komolyan érdekel így is megfogja nèzni, aki meg emiatt nem megy, valószínűleg úgysem vennè meg. Felènk is nagy divat, hogy a család minden tagja, a nagymamàtól a nagybàcsiig mindenki megy.
2021. jún. 2. 20:02
 20/21 anonim ***** válasza:
76%

Az a helyzet, hogy még nem hirdettük meg a lakásunkat, de pont az ilyenektől félek. A szomszédainkkal jóban vagyunk alapvetően, de ott is van olyan gyerekes pár, akiknél evidens, hogy váratlanul megérkeznek, betrappolnak kinti cipőben, papucsban (ha csak a lépcsőházban közlekednek benne is utálom), a gyerek már fejen pörög a szőnyegen, meg mászik a kanapéra cipőben úgy, hogy még ki sem mondtam, hogy gyertek be. A szülők meg csak néznek, hogy nézd má' milyen cuki hogy önállósítja magát és átlép rajtam az ajtóban... Jah. Cuki.

Én sem viselem jól ezeket, úgyhogy nem biztos, hogy kedves leszek ilyen helyzetekben. Nem szeretem, ha valaki más otthonába besétálva nem veszi észre magát. Nem egy állatkertbe jöttek, vagy játszóházba, hanem valakinek az OTTHONÁT megtekinteni. Viselkedjenek úgy, ahogy szeretnék, hogy én viselkedjek náluk.

Első körben nem tiltunk ki majd gyerekeket, mert szerencsére jó példák is vannak előttünk és tudom, hogy a környéken sokaknak nincs segítsége, de ha ilyeneket tapasztalok, én is megteszem.

Egyébként a lábzsák jó ötlet sáros időben. Ha megkéred, hogy vegye le a cipőjét, de nem akarja, ráadod és kész. Filléres tétel és többször lehet használni. Ha ezt is elutasítja, akkor viszlát.

2021. jún. 3. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!