Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vesz még vki olyan lakást,...

Vesz még vki olyan lakást, amiben nincs lift?? Jó fiatal vagyok, könnyen feljövök az 5-re is, de mi van ha nagymamammal jövök, vagy egy dög nehéz csomagot kell felvinnem. Ti vennétek ilyet?

Figyelt kérdés

2021. máj. 21. 17:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem vennék ilyet.
2021. máj. 22. 06:49
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
Persze. A piac beárazza a lift hiányát...
2021. máj. 22. 13:21
 23/28 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi vagyok a véleményekre. Ki hogy gondolja
2021. máj. 22. 15:01
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vennék, de sokan meg éppen ellenkezőleg, nincs jó, vagy rossz válasz. Van akit nem zavar. Engem speciel zavar, nem azért, mert lusta vagyok, hanem mert több hátránya van, mint előnye. Azért például több 10 kilót például felcipelni a harmadikra, vagy még fentebb, főleg, ha az ember egyedül van, nem egy leányálom. Mi néztünk egy 3 emeletes társasházban a harmadik emeleten lakást, kösz nem. Nem volt egy tároló sem, semmi, ahova például letehetnéd a babakocsit, szóval minden alkalommal fel-le cipelni azt is...
2021. máj. 22. 15:49
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is emeletesben laktam. Fiatalkoromig 3-on, utana a sajátom már másodikon. Ha költözök, csak is első jöhet szóba. Amikor pl egy lakást újítasz, nem mindegy hány emeletet pakoltok-le fel. Vagy hogy egynap 10szer, hány emeletet mászol meg.
2021. máj. 22. 21:58
 26/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem vesz senki ilyet. Az összes 4 emeletes panel üres.
2021. máj. 24. 09:00
 27/28 anonim ***** válasza:

"Te sem vittél még fel gyermekágyi vérzéssel lépcsőn babakocsit benne a gyerekkel, nagybevásárolva..."

Te nagybevásárolni jársz egyedül gyerekkel babakocsival, gyermekágyi vérzéssel? :D

2021. máj. 25. 10:40
 28/28 A kérdező kommentje:
a gyereket mindig vinni kell 😂
2021. máj. 25. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!