Vesz még vki olyan lakást, amiben nincs lift?? Jó fiatal vagyok, könnyen feljövök az 5-re is, de mi van ha nagymamammal jövök, vagy egy dög nehéz csomagot kell felvinnem. Ti vennétek ilyet?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 17:12
11/28 anonim válasza:
Ha neked már most elméletben problémát okoz ez, akkor ne vedd meg.
12/28 anonim válasza:
#9, nem akkor kell átköltöztetni, mikor már elmúlt 80 és lépni sem tud. Ha mondjuk családalapításkor, 25-30 évesen vesz valaki egy ilyen lakást, ami mondjuk nagy, de lépcsőzni kell, akkor mikor 50-60 éves korában kirepülnek a gyerekek, átköltözhet kisebbe, ami meg liftes. Ha a lépcsőzős lakásban várja meg, míg megöregszik és lerobban egészségügyileg, onnan már tényleg nehéz továbblépni, de nem kötelező addig várni.
13/28 mindentudó99 válasza:
Haver megunta 40 évesen a meló utáni lépcsőzést. 4. -en volt a lakás. Vett egy kertest
14/28 anonim válasza:
Én vennék. Majd ha megöregszem, max veszek másik lakást, ezt meg eladom fiataloknak.
15/28 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig azok a fiatalok sírnak a lift hiánya miatt,
akik kétnaponta járnak edzőterembe, és ott drága pénzért használhatják pl. a lépcsőzőgépet.
16/28 anonim válasza:
Nem kell megöregedni, elég, ha gyereked lesz. 5.-re, hogy viszed gel minden nap többször a babakocsit, főleg, ha még vásárolni is mész?
17/28 anonim válasza:
Számomra viccesek a hozzászólások főleg az oldalon elterjedt "autó ellenesség" jegyében.
Az autónál mindenki kifejte milyen felesleges, meg tömegközlekedés, meg ellustulás meg a boltba is kocsival jár mindenki. Bezzeg a lépcsőzésnél azonnal ott a gyerek meg a nagyi meg az öregkor.
18/28 anonim válasza:
12: Te sem vittél még fel gyermekágyi vérzéssel lépcsőn babakocsit benne a gyerekkel, nagybevásárolva...
19/28 anonim válasza:
3: Egy lift nélküli udvari lakás 70%-a árban egy ugyanannyit érő utcai liftesnek.
20/28 anonim válasza:
Alapvetően mindenkinek magának kell tudnia eldöntenie, hogy bevállalja-e a lépcsőzést, vagy marad a liftnél. Én egyik álláspontot se akarom védeni. De a kérdezőt nem igazán értem. Most azt akarja, hogy helyette döntsük el mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!