Tanácsot szeretnék! Egyedülálló 30as férfi vagyok és lakásvásárlás előtt állok. Van egy nagyobb önerőm, de kelleni fog mellé hitel mert amit kinéztem budapesti lakások csak így férnek bele.Az egyik lakás 2 nagy szobás a másik 3 nagy szobás.Melyiket?
Figyelt kérdés
A kérdésem: mit csináljak? Szeretnék majd családot de a törlesztőrészlet is fontos. Én úgy gondolom hogy 2 szobásban is elfér egy 3 tagú család ha jól vannak kialakítva a terek. Vagy rögtön vegyek fel több hitelt és 'ágyazzak' meg kvázi a jövőbeli családnak? Egyik esetben kb. 7-8 millió hitel kéne a másik esetben viszont inkább 15-16. Tehát nem mindegy.
Köszi a segítséget, tanácsot, meglátást!
2021. ápr. 24. 07:18
31/32 anonim válasza:
Szerintem durva lenne ha megtörténne az ami 2008-ban történt. Nem olyan egyszerű, hogy ez bekövetkezzen és a bankok sem egyről a kettőre veszik el a lakást! A kommunikáció a legfontosabb és az, hogy nem szabad eltűnni. Ezen felül még azt is figyelni kell vagy úgy gondolkodni, hogy biztosítást kötsz a munkanélküliségre és a halálesetre. Nem egy évvel játszadozunk hitelnél, hanem 10-20 akár 30 évre.
32/32 A kérdező kommentje:
27-es: köszi a részletes választ. Írnék priviben ha nem gond.
2021. ápr. 26. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!